«Κινούμενο» poster για το «Paranormal Activity: The Marked Ones»

Κι ενώ η κυκλοφορία του «spin-off» του διάσημου franchise «Paranormal Activity» πλησιάζει (αρχές του 2014), δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την εταιρεία διανομής Paramount Pictures ένα πρωτότυπο «κινούμενο» poster για την περαιτέρω προώθηση της ταινίας. Απολαύστε το παρακάτω μαζί με το επίσημο trailer.

Ενημερωτικά το «Paranormal Activity: The Marked Ones» είναι σκηνοθετημένο από τον σεναριογράφο των τριών προηγούμενων Paranormal Activity, Christopher B. Landon ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο. Θα πρωταγωνιστούν οι Andrew Jacobs, Richard Cabral, Carlos Pratts και Molly Ephraim.

Τα γεγονότα ξεκινούν τον Ιούνιο του 2012 σ’ ένα καλιφορνέζικο πάρτι όπου μια κάτοικος στο από κάτω διαμέρισμα πεθαίνει μυστηριωδώς. Ορισμένοι από τους καλεσμένους στο πάρτι πηγαίνουν στο διαμέρισμα της γυναίκας καταγράφοντας εικόνες με την κάμερα τους. Σύντομα ανακαλύπτουν τελετουργικά αντικείμενα σχετικά με μαύρη μαγεία καθώς και τα χαμένα βίντεο από το «Paranormal Activity 3». Όταν ένας άνδρας από το πάρτι ονόματι Jesse ανακαλύπτει ένα περίεργο σημάδι στον ώμο του, πέφτει θύμα επιθέσεων από κακόβουλες δυνάμεις και οι φίλοι του προσπαθούν να τον σώσουν.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ