Πράσινο φως για το The Purge 3

Αφού το «The Purge: Anarchy» κατάφερε να ξεπεράσει σε εισπράξεις ακόμα και το πρώτο «The Purge» ενώ και οι δύο ταινίες μαζί έχουν αποφέρει μεγάλα έσοδα που ξεπερνούν κατά πολύ τους προϋπολογισμούς τους, οι αρμόδιες εταιρίες (Universal, Blumhouse, Platinum Dunes) αποφάσισαν την δημιουργία και τρίτης ταινίας! Μάλιστα προσέλαβαν ξανά τον σκηνοθέτη/σεναριογράφο των δύο προηγούμενων ταινιών James DeMonaco για να σκηνοθετήσει και να γράψει το τρίτο φιλμ.

Σχετικά με το τρίτο «The Purge» ο DeMonaco δήλωσε τα εξής:

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι το The Purge θα γινόταν το φαινόμενο που έχει γίνει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με την Blumhouse, τον Sebastien Lemercier, την Platinum Dunes και την σπουδαία ομάδα της Universal κάνοντας το The Purge παγκόσμιο franchise».

Για να δούμε τι θα μας επιφυλάσσει αυτό το τρίτο μέρος. Πάντως μέχρι στιγμής οι υπάρχουσες ταινίες δεν μας έχουν εντυπωσιάσει παρά την ενδιαφέρουσα κεντρική ιδέα τους. Θυμίζουμε ότι το πρώτο «The Purge» με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke μάζεψε 89,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με ένα budget 3 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το sequel «The Purge: Anarchy» έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 108 εκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας πολλές φορές τον προϋπολογισμό του που υπολογίζεται σε 9 εκατομμύρια δολάρια.

Όχι που δεν θα γύριζαν και τρίτο φιλμ μετά από τέτοια νούμερα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ