Εκεί που το Κακό Παραμονεύει: Στις 22 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το «When Evil Lurks» (ελληνικός τίτλος: Εκεί που το Κακό Παραμονεύει) είναι μια αργεντινοαμερικάνικη παραγωγή που αποκόμισε πολλά θετικά σχόλια στα φεστιβάλ κινηματογράφου που παίχτηκε μέσα στα τέλη του 2023. Ήρθε η ώρα να το δούμε και στη χώρα μας. Στους ελληνικούς κινηματογράφους αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου 2024 από την Rosebud.21.

Περίληψη:

Όταν τα αδέλφια Πέδρο και Τζίμι ανακαλύπτουν ότι μια δαιμονική οντότητα έχει στοιχειώσει ένα κοντινό αγροτόσπιτο δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τα ζώα της τριγύρω περιοχής, αποφασίζουν να προσπαθήσουν να την εκδιώξουν από τη γη τους.Όμως, η προσπάθειά τους αυτή θα προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και οι απερίσκεπτες ενέργειές τους πυροδοτούν άθελά τους μια επιδημία δαιμονισμών στην κοινότητα. Τώρα, πρέπει να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από το κακό, όσο αυτό διαφθείρει όποιον βρεθεί σε επαφή μαζί του.Για να τα καταφέρουν, θα ζητήσουν τη βοήθεια ενός βετεράνου εξορκιστή, ο οποίος είναι και ο μόνος που φαίνεται να ξέρει πώς μπορούν να σταματήσουν αυτή την υπερφυσική επιδημία. Όμως, θα καταλάβουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής – και κανείς δεν είναι αθώος…

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Demián Rugna. Πρωταγωνιστούν οι Ezequiel Rodriguez, Demian Salomon, Silvina Sabater και Luis Ziembrowski. Η διάρκεια της ταινίας είναι 99 λεπτά.

Εκεί που το Κακό Παραμονεύει

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ