Πρώτες φήμες για το Scream 7

Κι ενώ οι εταιρίες Spyglass Media και Paramount Pictures επιθυμούσαν να ξεκινήσουν γρήγορα τις διαδικασίες για την παραγωγή της επόμενης ταινίας Scream, τα πράγματα άρχισαν να χαλάνε από νωρίς. Τη μία η ενασχόληση των σκηνοθετών των τελευταίων Scream με μελλοντικές ταινίες της Universal, την άλλη οι απαιτήσεις των ηθοποιών για αυξήσεις μισθών και οι ατυχείς δηλώσεις τους για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, και το project έδειχνε να σκαλώνει σε απρόσμενα εμπόδια.

Αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το σενάριο να ξαναγραφτεί και οι εταιρίες Spyglass Media και Paramount Pictures να προσεγγίσουν την Neve Campbell για να διαπραγματευτούν την πιθανή επάνοδό της στο franchise. Η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι θα ήθελε να ξαναπαίξει σε νέα ταινία Scream αλλά με τους δικούς της όρους.

Επίσης σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το διαδίκτυο, πιθανός σκηνοθέτης του νέου Scream θα είναι ο John Hyams (Universal Soldier: Regeneration, Dragon Eyes, Universal Soldier: Day of Reckoning, Alone, επεισόδια των σειρών Z Nation, Black Summer και Chucky). Υπάρχει όμως και ανταγωνιστής για την καρέκλα του σκηνοθέτη από μια γυναίκα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ως τώρα γνωστό.

Για να δούμε λοιπόν τι θα βγει αληθές από όλα αυτά. Πάντως εμείς αν έχουμε οποιαδήποτε νέα πληροφορία για το Scream 7 θα σας ενημερώσουμε. Μείνετε μαζί μας λοιπόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Sick (Η Άρρωστη) Review

Scream VI Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ