Πρώτο Trailer για το «φυλετικό» θρίλερ Get Out

Θυμάστε σε μια περσινή είδηση που είχαμε αναφερθεί σ’ ένα περίεργο και αρκετά ασυνήθιστο φιλμ τρόμου με φυλετικές προεκτάσεις από τον Jordan Peele; Αναφερόμαστε στο «Get Out» όπου ένας αφροαμερικανός άνδρας επισκέπτεται το οικογενειακό σπίτι της λευκής κοπέλας του όπου θα προβεί σε φρικιαστικές ανακαλύψεις για την οικογένειά της και τις διαθέσεις τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του φιλμ και μπορείτε να παρακολουθήσετε στην παρούσα είδηση. Το «Get Out» αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα του τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2017. Θα έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για έλευσή του και στη χώρα μας. Για να δούμε…

Πρωταγωνιστούν οι Keith Stanfield, Bradley Whitford, Allison Williams, Catherine Keener, Betty Gabriel, Caleb Landry Jones και Daniel Kaluuya.

Θυμηθείτε την παλιότερη είδηση μας για το «Get Out» στον ακόλουθο σύνδεσμο:

jordan-peele-filetikes-proektaseis

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ