Νεότερα για το sequel του The Purge

Σημαντικές εξελίξεις έχουμε για το πολυαναμενόμενο sequel του «The Purge». Σε παλαιότερη είδηση, είχαμε δώσει κάποιες πρώτες πληροφορίες για το sequel που αφορούσαν τους συντελεστές και την περίοδο κυκλοφορίας. Πρόσφατα λοιπόν ανακοινώθηκε ο επίσημος τίτλος του sequel το οποίο θα λέγεται «The Purge: Anarchy» και η υπόθεση παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια ενός ζευγαριού να επιβιώσει στους δρόμους της πόλης τις ώρες της προβλεπόμενης «κάθαρσης» στις οποίες κάθε έγκλημα είναι επιτρεπτό από το κράτος, ακόμα και ο φόνος. Το αυτοκίνητο του εν λόγω ζεύγους έπαθε βλάβη αφήνοντας σύξυλους τους επιβάτες του λίγο πριν την έναρξη της επικείμενης αιματοχυσίας! Σε μια πρώτη ανάγνωση ακούγεται ενδιαφέρον.

Αλλά εκτός από γραπτές πληροφορίες, οι φίλοι της ταινίας θα χαρούν ιδιαίτερα αφού υπάρχει και οπτικό υλικό από το sequel το οποίο σας παραθέτουμε. Συγκεκριμένα, έχει δημοσιοποιηθεί ένα επίσημο poster, μερικές φωτογραφίες σκηνών από την ταινία καθώς και το πρώτο επίσημο teaser trailer! Υπενθυμίζουμε ότι το «The Purge: Anarchy» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα του τις ΗΠΑ στις 20 Ιουνίου 2014. Φυσιολογικά λοιπόν, μέσα στο καλοκαίρι θα το δούμε κι από τα μέρη μας.

Διαβάστε περαιτέρω πληροφορίες για το sequel του «The Purge» από την ιστοσελίδα μας εδώ:

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ