Reboot του Invisible Man με τον Leigh Whannell

Τα studio της Universal μας χάρισαν στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα μια σειρά επικών horror δημιουργημάτων γύρω από τα κλασικά «τέρατα» όπως ο Κόμης Δράκουλας, το Τέρας του Φρανκενστάιν, η Μούμια, ο Αόρατος Άνθρωπος κλπ.

Τα εν λόγω φιλμ έχουν γνωρίζει αμέτρητες επανεκτελέσεις ανά τις δεκαετίες. Αυτό δεν εμποδίζει τη μεγάλη εταιρία να προγραμματίζει νέες επανεκτελέσεις. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες από το Variety, η Universal έχει προσλάβει τον σεναριογράφο των ταινιών Saw, Leigh Whannell (και σκηνοθέτη του πρόσφατου sci fi/thriller Upgrade), για να σκηνοθετήσει το reboot του The Invisible Man το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του μεγάλου H.G. Wells.

Στο reboot θα εμπλακεί ως παραγωγός ο γνωστός συνεργάτης του Whannell, ο επιτυχημένος Jason Blum. Σκοπός της Universal είναι να διατηρήσει φρέσκους για το μοντέρνο κοινό τους μυθικούς horror χαρακτήρες της παλιάς, ένδοξης εποχής. Εκτός από τον Whannell η Universal έχει προσεγγίσει πολλούς ακόμα σκηνοθέτες για να φέρει εις πέρας το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα

Αναμένουμε δηλαδή κι άλλες ταινίες-reboot των κλασικών τεράτων. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο προκύψει.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ