Remake για το Child’s Play από την MGM

Κι ενώ αυτήν την περίοδο ο δημιουργός του Child’s Play Don Mancini ετοιμάζει την τηλεοπτική εκδοχή του δαιμονικού Chucky, φρέσκες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) τρέχει τις εξελίξεις όσο πιο γρήγορα μπορεί για τη δημιουργία remake του κλασικού φιλμ Child’s Play.

Ο Lars Klevberg (Polaroid) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και ο Tyler Burton Smith (Kung Fury) θα αναλάβει το σενάριο. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του remake του It David Katzenberg και Seth Grahame-Smith.

Σχετικά με την υπόθεση ελάχιστα είναι γνωστά προς το παρόν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το remake/reboot είναι μια σύγχρονη επανεκτέλεση του αρχικού φιλμ και αφορά μια παρέα παιδιών (στο στιλ του Stranger Things) και μια τεχνολογικά εξελιγμένη κούκλα που θα εισέλθει στον κόσμο τους.

Μάλιστα. Κανείς δεν γλιτώνει από τα remake. Ας ελπίσουμε -κρίνοντας κι από την φειδωλή υπόθεση- η νέα αυτή εκδοχή του Chucky να αποτελέσει μια ουσιαστική και φρέσκια πρόταση που θα έχει νόημα και όχι μια ανούσια επανάληψη κλασικών μοτίβων.

Μείνετε στο horrormovies.gr για περισσότερα…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ