Remake του The People Under the Stairs από τον Jordan Peele

Απροσδόκητη αλλά και ενδιαφέρουσα είδηση. Ο άνθρωπος πίσω από το μοντέρνο classic horror «Get Out» εργάζεται πάνω σε ένα απρόσμενο remake. Πρόκειται φυσικά για τον Jordan Peele ο οποίος θα αναλάβει την παραγωγή της επανεκτέλεσης του φιλμ τρόμου The People Under the Stairs (1991).

Η υποτιμημένη αυτή ταινία του εκλιπόντος Wes Craven ήταν μια ευχάριστη νότα τρόμου στο πρώτο μισό των 90s, σε μια περίοδο που η σκηνή του τρόμου σημείωνε κάμψη. Όχι ότι το γνήσιο φιλμ δεν είναι αξιόλογο αλλά ένα remake πιθανώς να του δώσει το κατάλληλο φρεσκάρισμα και να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου και για το original φιλμ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Peele θα αναλάβει επιπλέον καθήκοντα (π.χ. τη σκηνοθεσία). Θυμίζουμε ότι το «The People Under the Stairs» επικεντρωνόταν σε ένα παρανοϊκό ζεύγος που κρατούσε αιχμάλωτα διάφορα παιδιά στο σπίτι του. Εκεί μπουκάρουν ένας έφηβος με δύο ενήλικες και αντιμετωπίζουν τον πρωτοφανή εφιάλτη.

Μείνετε μαζί μας για περισσότερα σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον project του Jordan Peele.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ