Πληροφορίες για το Salem’s Lot Remake

Το κλασικό βαμπιρικό μυθιστόρημα του Stephen King, Salem’s Lot έχει σημαδέψει βαθιά τον κινηματογράφο. Μετά την κλασική τηλεοπτική διασκευή του 1979, το ενδιαφέρον των κινηματογραφιστών για το εν λόγω έργο δεν υποχώρησε μέχρι σήμερα.

Από το 2019 λοιπόν που ανακοινώθηκε μία ακόμα κινηματογραφική μεταφορά του από την New Line Cinema έχουν προκύψει ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ας δούμε λοιπόν τι είναι γνωστό μέχρι τώρα για το επερχόμενο Salem’s Lot. Ο μεγάλος James Wan θα κάνει την παραγωγή ενώ ο Gary Dauberman (The Nun, Annabelle Comes Home) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Στην παραγωγή συνδράμουν και οι Roy Lee και Mark Wolper ενώ ο Dauberman θα επιτελέσει χρέη και εκτελεστικού παραγωγού. Η υπόθεση παραμένει ίδια. Ο νεαρός συγγραφέας Ben Mears επιστρέφει στην πόλη που μεγάλωσε για να ανακαλύψει ότι έχει κυριευτεί από κακόβουλους βρικόλακες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το cast. Στον ρόλο του πρωταγωνιστή-συγγραφέα θα βρούμε τον Lewis Pullman (Catch-22). Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Alfre Woodard (Annabelle, Clemency) η οποία θα παίξει τον ρόλο της Dr. Cody που στο φιλμ βοηθά τον πρωταγωνιστή να αντιμετωπίσει τα βαμπίρ της πόλης. Άλλα γνωστά ονόματα του cast είναι οι Makenzie Leigh, Bill Camp και Spencer Treat Clark.

Η κυκλοφορία του νέου Salem’s Lot προορίζεται πιθανότατα για τα τέλη του 2021. Θα επανέλθουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ