Ετοιμάζονται remakes για τα Rosemary’s Baby και Tommyknockers

Το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για επανεκτέλεση του κλασικού μυθιστορήματος τρόμου «Rosemary’s Baby» (1967) του Ira Levin. Πρόκειται για τετράωρη παραγωγή που θα προβληθεί σε μικρότερης διάρκειας επεισόδια από το NBC. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριου του 2014 στο Παρίσι όπου θα τοποθετείται και η ιστορία του πρωταγωνιστικού ζεύγους. Μέχρι σήμερα το βιβλίο του Levin έχει γνωρίσει μόνο την κλασική κινηματογραφική εκτέλεση του 1968 με σκηνοθέτη τον Roman Polanski. Η Lionsgate έχει αναλάβει την παραγωγή ενώ το σενάριο υπογράφουν οι James Wong και Scott Abbott. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Πολωνή σκηνοθέτης Agnieszka Holland. Στο ρόλο της Rosemary θα βρίσκεται η ηθοποιός Zoe Saldana (Star Trek, Avatar).

Το NBC σχεδιάζει επίσης επανεκτέλεση του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας «Tommyknockers» του Stephen King το οποίο γράφτηκε το 1987 και απέκτησε τηλεοπτική υπόσταση το 1993 σε σκηνοθεσία John Power. Η νέα τηλεταινία θα σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο με Emmy, Yves Simoneau.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ