Ο Russell Crowe σε ρόλο εξορκιστή στο «The Pope’s Exorcist»

Έχοντας παίξει πολλούς και ποικίλους ρόλους, ο αστέρας του Χόλυγουντ Russell Crowe θα αναλάβει έναν ακόμα ιδιαίτερο ρόλο στην πλούσια καριέρα του: αυτόν του εξορκιστή της καθολικής εκκλησίας. Συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστήσει ως ιερέας και εξορκιστής στην επερχόμνεη ταινία τρόμου «The Pope’s Exorcist» που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο που θα μας έρθει.

Ο ιερέας που υποδύεται ο Crowe στην ταινία λαμβάνει εντολή από τον Πάπα να πραγματοποιήσει έναν εξορκισμό κατά τη διάρκεια του οποίου ανακαλύπτει μια παλιά, σκοτεινή συνωμοσία στους κόλπους του Βατικανού που αφορά τον ίδιο δαίμονα! Έναν δαίμονα που η καθολική εκκλησία είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν.

Ενδιαφέρον είναι το επιτελείο των ηθοποιών που παίζει στο «The Pope’s Exorcism». Ο θρυλικός Franco Nero που αγαπήσαμε μέσα από ταινίες western (Django, Keoma) θα υποδυθεί τον Πάπα. Άλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι οι Laurel Marsden, Cornell S. John, Peter DeSouza-Feighoney, Alex Essoe και Daniel Zovatto.

Η σκηνοθεσία είναι του Julius Avery (Overlord, Samaritan) ενώ στο σενάριο έχουν απασχοληθεί οι Michael Petroni, Evan Spiliotopoulos και R. Dean McCreary. Το επίσημο trailer δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε στην είδησή μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ