Και η Saxon Sharbino στο cast του νέου Poltergeist

Μετά τους Sam Rockwell, Jared Harris και Rosemarie DeWitt άλλο ένα όνομα ανακοινώθηκε για το επερχόμενο remake του θρυλικού Poltergeist. Πρόκειται για τη νεαρή Αμερικανίδα Saxon Sharbino (I Spit On Your Grave, Touch κ.α.) η οποία θα υποδύεται την Kendra Bowen, τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Bowen.

Το φιλμ θα επικεντρώνεται στην αγωνιώδη περιπέτεια της οικογένειας Bowen της οποίας το σπίτι τρομοκρατείται από υπερφυσικές δυνάμεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να εξαφανιστεί η μικρότερη κόρη τους. Ο χαρακτήρας της Kendra που θα υποδύεται η Sharbino θα αφορά μια τυπική απομονωμένη δεκαεξάχρονη κοπέλα που επικεντρώνεται περισσότερο στις φιλίες της παρά στους οικογενειακούς δεσμούς. Τώρα όμως πρέπει να συνεργαστεί με την οικογένειά της για την διάσωση της μικρής αδερφής της.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει
Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ