Scream Queens: Νέα Σειρά Κωμικού Τρόμου έρχεται στο Fox

Σε μια εποχή που οι σειρές τρόμου ξεπηδούν σε ρυθμό πολυβόλου, κάποιες απ’ αυτές φαίνεται να ξεχωρίζουν λόγω ορισμένων ιδιαιτεροτήτων τους τραβώντας την προσοχή των φίλων του τρόμου περισσότερο από κάποιες άλλες.

Το εφετζίδικο και αυτοσαρκαστικό «Scream Queens» είναι ένα μελλοντικό τηλεοπτικό «σόου» που αναμένεται να προσφέρει μπόλικο γέλιο και τρόμο στους φίλους της horror σκηνής το προσεχές Φθινόπωρο. Η νέα σειρά είναι δημιούργημα των Ryan Murphy και Brad Falchuk, των δημιουργών δηλαδή της διάσημης σειράς τρόμου American Horror Story καθώς και του Ian Brennan (Glee).

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 15 σαρανταπεντάλεπτα επεισόδια που θα προβληθούν από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο FOX μέσα σε άγνωστο ακόμα διάστημα του Φθινοπώρου 2015.

Το κεντρικό θέμα της σειράς είναι λίγο πολύ αναμενόμενο λαμβάνοντας κανείς υπόψη τα παραπάνω δεδομένα: μια σειρά βίαιων φόνων αναστατώνουν τη ζωή των φοιτητών ενός αμερικάνικου κολεγίου. Έχουμε δηλαδή το βασικό συστατικό των ταινιών slasher της δεκαετίας του ’80 (σ.σ. τις σφαγές) συνδυασμένο με κωμική διάθεση και κωμικό στήσιμο εν γένει.

Στα αξιοσημείωτα της σειράς είναι η συμμετοχή της νούμερο ένα scream queen στον horror κινηματογράφο Jamie Lee Curtis. Την βασίλισσα του τρόμου συμπληρώνουν πλείστες νεαρές ηθοποιοί όπως Skyler Samuels (The DUFF), Emma Roberts (Οικογένεια Μίλερ), Abigail Breslin (Zombieland), Keke Palmer (Akeelah and the Bee) και Nasim Pedrad (Λόραξ). Συμμετέχουν όμως και άρρενες ελπιδοφόροι ηθοποιοί όπως Diego Boneta (Ροκ Για Πάντα), Oliver Hudson (The Breed) και Kevin Jonas (Camp Rock).

Για την προώθηση της σειράς έχουν κυκλοφορήσει μερικά σύντομα διασκεδαστικά βίντεο-teaser προβάλλοντας κάποιες από τις πρωταγωνίστριες και που «φωτογραφίζουν» τον κωμικό χαρακτήρα που θα έχει το «Scream Queens». Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω και να προετοιμαστείτε για ένα ψυχαγωγικό κατά τα φαινόμενα horror σόου. Αναμένουμε με ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ