Νεότερα για τις horror σειρές Tremors και Ash Vs Evil Dead

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες κατέφτασαν αυτές τις μέρες για δύο σειρές τρόμου που απασχολούν μεγάλο μέρος του horror κοινού. Η πρώτη είδηση έχει να κάνει με την υποσχόμενη σειρά Tremors όπου θα πρωταγωνιστήσει ξανά ο αγαπητός μας Kevin Bacon.

Όπως είχαμε ενημερώσει και παλιότερα το νέο αυτό project θα αποτελείται από μια σεζόν των 8 ή 10 επεισοδίων και θα προβληθεί από το αμερικάνικο δίκτυο Syfy. Μάλιστα ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι τα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα και θα διαρκέσουν μέχρι και τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Ανακοινώθηκαν επίσης κι άλλα μέλη του cast. Αυτά είναι οι Emily Tremaine που θα παίξει την κόρη του Bacon, η Megan Ketch ως ο παλιός χαρακτήρας της Mindy Sterngood που πλέον έχει γίνει γιατρός, ο Shiloh Fernandez ως χαρακτήρας που εργάζεται στην εταιρία Earl’s Graboid Waste Gobbling και η Toks Olagundoye ως Jessica Florence.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση διαδραματίζεται 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας του 1990. Ο Valentine McKee (Kavin Bacon) έχει εξελιχθεί σε ξεχασμένο ήρωα για τη μικρή πόλη Perfection στη μέση του πουθενά. Κι ενώ λαμβάνει χαρμόσυνα μηνύματα με τον ερχομό της κόρης του στην πόλη, ο υπόγειος τρόμος επιστρέφει και ο Val μαζί με μια ομάδα ντόπιων καλούνται να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή.

kevin bacon tremors

Διαβάστε περισσότερα για το Tremors στην παλιότερη είδηση μας εδώ.

Νεότερα όμως είχαμε και για το Ash Vs Evil Dead. Μετά από δύο πετυχημένες σεζόν, η συνέχεια ξέραμε ότι θα καθυστερήσει λίγο προκειμένου να μην υποβαθμιστεί από δυνατές horror σειρές σαν το Stranger Things που θα προβληθούν το τρέχον Φθινόπωρο.

Πρόσφατα λοιπόν γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης της 3ης σεζόν στο Starz. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Όσον αφορά την υπόθεση αυτή συνεχίσει απ’ όπου σταμάτησε η 2η σεζόν με τον Ash να έχει γίνει ο ήρωας της πόλης Elk Grove που περνάει ήρεμες μέρες ευτυχίας μετά την εξόντωση της δαιμονικής απειλής. Όταν όμως η φίλη του Ash, Kelly βλέπει μια μαζική σφαγή στην τηλεόραση που φέρει τη σφραγίδα της μυστηριώδους Ruby (Lucy Lawless) επιστρέφει στην πόλη μαζί με ένα φίλο για να προειδοποιήσει τον Ash και τον Pablo ότι το κακό δεν πατάχθηκε ολοσχερώς. Μια νέα, πολύ αιματηρή μάχη πρόκειται να ξεκινήσει!

Μάλιστα! Πολύ ευχάριστα όλα αυτά. Αναμένουμε και κάποιο οπτικό υλικό για να ζεσταθούμε περισσότερο!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ