Από τον Σεπτέμβρη του 2024 ο νέος Beetlejuice

Κι ενώ το sequel του «Σκαθαροζούμη» γνωστό ως «Beetlejuice Beetlejuice» μάς δίνει συνεχώς νέο οπτικό υλικό, γνωστοποιήθηκε και η περίοδος κυκλοφορίας του μέσω της Warner Bros Pictures. Η παγκόσμια πρεμιέρα του sequel έχει οριστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου 2024 (πλην των ΗΠΑ).

Ο Tim Burton επιστρέφει στη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Alfred Gough και Miles Millar. Οι βασικοί ηθοποιοί του κλασικού φιλμ θα ξαναπαίξουν τους ρόλους τους και στο sequel αλλά θα υπάρχουν και άλλα νέα, ενδιαφέροντα ονόματα. Πιο συγκεκριμένα το λαμπερό cast απαρτίζεται από τους Michael Keaton, Winona RyderJenna Ortega, Catherine O’Hara, Willem Dafoe και Monica Bellucci.

Το sequel τοποθετείται 36 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ. Η οικογένεια Deetz επιστρέφει στο σπίτι της στο Winter River μετά τον θάνατο του πατέρα, Charles Deetz. Η κόρη του, Lydia Deetz αντιμετωπίζει προβλήματα με την ατίθαση κόρη της, την Astrid, η οποία ανοίγει κατά λάθος μια πύλη για τον «άλλο κόσμο» απελευθερώνοντας τον δαιμονικό Σκαθαροζούμη.

Πόσοι ενδιαφέρονται άραγε για νέο φιλμ Beetlejuice εν έτει 2024; Γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τσεκάρετε επίσης τα χορταστικά trailers που έχουν κυκλοφορήσει.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Trending
Μπορεί να σας αρέσει