Doctor Sleep: το sequel της Λάμψης πλησιάζει και τρομάζει!

Πάνε δεκαετίες που ο αθάνατος Stanley Kubrick έγραψε ιστορία στη σκηνή του τρόμου παραδίδοντας μια από τις καλύτερες και τρομακτικότερες ταινίες όλων των εποχών! Η «Λάμψη» -βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King- προφανώς δεν χρειάζεται συστάσεις. Το επερχόμενο sequel όμως που θα δει το φως της κυκλοφορίας το Φθινόπωρο που μας έρχεται σίγουρα χρειάζεται!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Ο τίτλος του sequel είναι Doctor Sleep, ίδιος δηλαδή με το βιβλίο sequel που έγραψε ο Stephen King το 2013 και στο οποίο βασίζεται η επερχόμενη ταινία. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Doctor Sleep θα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Mike Flanagan ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του με υψηλού προφίλ ταινίες τρόμου όπως Hush, Gerald’s Game και Oculus.

Χρονικά το Doctor Sleep θα τοποθετείσαι αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του αρχικού φιλμ. Ο ενήλικας πλέον Dan Torrence συναντά ένα μικρό κορίτσι με παρόμοιες μεταφυσικές ικανότητες σαν τις δικές του και προσπαθεί να το προστατέψει από μια θρησκευτική σέχτα που ονομάζεται The True Knot. Η εν λόγω σέχτα καταδιώκει παιδιά που φέρουν τέτοιες ικανότητες με σκοπό τα μέλη της να κερδίσουν την αθανασία.

Το αξιοπρόσεκτο cast απαρτίζεται από τους Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Curl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind και Bruce Greenwood. Το επίσημο trailer αφήνει πολλές υποσχέσεις με τις ανατριχιαστικές εικόνες του. Τσεκάρετέ το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

Αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας είναι ευχάριστο ότι έχει γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Doctor Sleep (Δόκτωρ Ύπνος) στη χώρα μας. Η ελληνική πρεμιέρα λοιπόν έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου 2019. Όλοι φυσικά θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε το sequel ενός από τα ιστορικότερα φιλμ τρόμου του horror κινηματογράφου!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles