Το What We Do in the Shadows οδεύει προς…sequel

Μια από τις εκπλήξεις του προηγούμενου έτους σύμφωνα με πολλούς φίλους του κωμικού τρόμου ήταν η βαμπιρική κωμωδία των Jemaine Clement και Taika Waititi γνωστή ως «What We Do in the Shadows».

Όσοι λοιπόν απόλαυσαν το ιδιόρρυθμο αυτό φιλμ από τη Νέα Ζηλανδία μάλλον πρόκειται να ξαναχαμογελάσουν αφού ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός της ταινίας Jemaine Clement, δήλωσε πρόσφατα ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διαδικασίες για το sequel.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την υπόθεση του sequel παρά μόνο μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι το νέο φιλμ θα επικεντρώνεται περισσότερο στον χαρακτήρα του λυκανθρώπου Anton της αρχικής ταινίας που υποδύθηκε ο ηθοποιός Rhys Darby (Ροκ εν Πλω, Ναι σε όλα).

Μέχρι την έλευση νεότερων πληροφοριών μπορείτε να διαβάστε την κριτική του «What We Do in the Shadows» στην ιστοσελίδα μας κλικάροντας στο ακόλουθο link:

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει