Σχεδόν έτοιμο το sequel του Beetlejuice

Μπορεί η παραγωγή του sequel του Beetlejuice να έχει παγώσει προσωρινά αλλά τα νέα που έρχονται είναι ευχάριστα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη του sequel, Tim Burton στην Independent, το φιλμ είναι κατά 99% έτοιμο! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το sequel θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 από τη Warner Bros. Pictures.

Στο cast βρίσκουμε σπουδαία ονόματα όπως Jenna OrtegaMichael Keaton, Winona Ryder, Willem Dafoe, Justin Theroux και Catherine O’Hara. Η Monica Bellucci θα συμμετέχει επίσης και θα υποδυθεί την σύζυγο του Σκαθαροζούμη! Το σενάριο έχουν γράψει οι Alfred Gough και Miles Millar.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υπόθεση αλλά γνωρίζουμε ότι η Jenna Ortega θα παίζει την κόρη της Lydia Deetz, δηλαδή της μητέρας που θα ξαναπαίξει η Winona Ryder. Ο συνηθισμένος συνεργάτης του Barton, Danny Elfman θα επιστρέψει με τη σειρά του για να συνθέσει το κύριο μουσικό θέμα του φιλμ.

Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα νέα όταν είναι διαθέσιμα για το πολυαναμενόμενο sequel.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Wednesday Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ