Νέο spin-off από το The Conjuring 2

Όχι που δεν θα γινόταν! Όπως συνέβη και με το Annabelle που «γεννήθηκε» από το The Conjuring, έτσι και το sequel της επιτυχημένης ταινίας του James Wan θα αποκτήσει κι αυτό το δικό του «παρακλάδι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter η εταιρία παραγωγής των ταινιών The Conjuring New Line Cinema θα πάρει την δαιμονική καλόγρια από το πρόσφατο sequel του The Conjuring και θα φτιάξει ξεχωριστή ταινία τρόμου επικεντρωμένη σ’ αυτήν με τίτλο «The Nun».

Ο James Wan θα εμπλακεί στο project ως παραγωγός μαζί με τον παραγωγό των The Conjuring Peter Safran. Ο συν-σεναριογράφος του «The Conjuring 2» David Leslie Johnson θα αναλάβει καθήκοντα σεναριογράφου.

Άλλη μια ταινία τρόμου λοιπόν θα προστεθεί στο σύμπαν του The Conjuring το δεύτερο μέρος του οποίου σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις αίθουσες ανά τον κόσμο έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το «The Nun» να είναι καλύτερο από το ανιαρό Annabelle. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε νεότερα στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ