Η Stefanie Scott στο cast του Insidious: Chapter 3

Κι ενώ ο σεναριογράφος των «Saw» και «Insidious», Leigh Whannell έχει βάλει πλώρη για το τρίτο μέρος των ταινιών Insidious προετοιμάζοντας το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, πρόσφατα γνωστοποιήθηκε ένα ακόμα όνομα στο cast της επερχόμενης ταινίας. Πρόκειται για την δεκαεφτάχρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Stephanie Scott, γνωστή για την συμμετοχή της στη σειρά «A.N.T. Farm» του Disney Channel καθώς και στην ρομαντική κομεντί «Flipped» του 2010. Άλλοι ηθοποιοί που έχουν επιβεβαιωθεί για το cast του «Insidious Chapter 3» είναι οι Lin Shaye, Leigh Whannell και Angus Sampson.

Σχετικά με την υπόθεση, οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά φειδωλές και το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι το τρίτο μέρος θα βρίσκεται πιο κοντά στο πρώτο Insidious και θα πρωταγωνιστεί μια νέα οικογένεια. Ο Whannell εκτός από σκηνοθέτης θα είναι και σεναριογράφος του τρίτου Insidious. Ο Jason Blum της Blumhouse Productions θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους Oren Peli και James Wan.

Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τώρα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι στη χώρα του τις ΗΠΑ, το «Insidious: Chapter 3» θα βγει στις 3 Απριλίου του 2015. Έχουμε λοιπόν πολύ δρόμο μπροστά μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ