Σύντομα στην Ελλάδα η νέα ταινία τρόμου του Ti West

Ο χαρισματικός κινηματογραφιστής Ti West, ο άνθρωπος πίσω από σπουδαίες ταινίες τρόμου του νεότερου cinema τρόμου όπως «House of the Devil», «X» και «Pearl» θα δώσει δείγματα γραφής σύντομα με τη νέα του ταινία τρόμου που τιτλοφορείται «Maxxine» (Μαξίν). Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Tanweer στις 4 Ιουλίου 2024.

Το φιλμ ακολουθεί την Maxine Minx, μια πορνοστάρ και ανερχόμενη ηθοποιό του Χόλυγουντ στη δεκαετία του ’80. Την περίοδο εκείνη ένας serial killer τρομοκρατεί την περιοχή και το λουτρό αίματος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το σκοτεινό παρελθόν της Maxine…

Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Debicki, Michelle Monaghan, Mia Goth, Moses Sumney, Kevin Bacon και Lily Collins. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Ti West. Η διάρκεια του φιλμ ανέρχεται στη 1 ώρα και 43 λεπτά.

Απολαύστε το επίσημο trailer του Maxxine που αφήνει θετικές εντυπώσεις. Για να δούμε αν και το φιλμ θα είναι ανάλογα καλό με τα πιο πρόσφατα αξιόλογα φιλμ του σπουδαίου Ti West.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Trending
Μπορεί να σας αρέσει