Νέα και teaser trailer για το Piranha Sharks

Από τον σεναριογράφο του «Wolvesbayne» Leigh Scott έρχεται αυτό το νέο φιλμ υδάτινου τρόμου με τίτλο «Piranha Sharks». Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για κωμωδία τρόμου χαμηλού προϋπολογισμού που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Leigh Scott.

Η υπόθεση έχει να κάνει με γενετικά τροποποιημένους λευκούς καρχαρίες οι οποίοι έχουν λάβει το μικρό μέγεθος των πιράνχας με σκοπό να φιλοξενηθούν σε εξωτικά ενυδρεία πλουσίων. Οι μικροσκοπικοί καρχαρίες όμως καταφέρνουν να διεισδύσουν στο σύστημα παροχής νερού της Νέας Υόρκης και σκορπούν τον τρόμο στους κατοίκους.

Πρωταγωνιστούν οι John Wells, Josh Hammond, Noel Thurman, Brandon Stacy και Jessica Sonneborn. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα teaser trailer του «Piranha Sharks» το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Με μια πρώτη εικόνα φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό…

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει