Πρώτο teaser trailer για τη νέα σεζόν του Stranger Things

Κι ενώ ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης sci-fi/horror σειράς Stranger Things αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2021, η παραγωγή αποφάσισε να μας φιλοδωρήσει με το πρώτο teaser trailer στο οποίο αποκαλύπτεται η απρόσμενη επιστροφή ενός βασικού χαρακτήρα (δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε για ποιον μιλάμε).

Οι αδερφοί Duffer και δημιουργοί της σειράς έδωσαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του νέου κύκλου του Stranger Things. Ενώ ο σερίφης Hopper περνάει δύσκολες στιγμές στη μακρινή, παγωμένη Σοβιετική Ένωση, στις ΗΠΑ όπου βρίσκονται οι υπόλοιποι ήρωες, ένας νέος και για καιρό κρυμμένος τρόμος αναδύεται ο οποίος συνδέει τα πάντα…

Σίγουρα στα μελλοντικά trailers θα δούμε περισσότερα και ενδεχομένως θα μάθουμε κι άλλα για την τέταρτη σεζόν όταν κάποιος από τους συντελεστές προβεί σε καινούριες δηλώσεις. Μέχρι τότε κάντε υπομονή. Ας ελπίσουμε τα 8 νέα επεισόδια να ανταποκριθούν στα υψηλά standards που έχει θέσει η σειρά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ