Τελευταία νέα και πρώτο οπτικό υλικό από τo The Nun

Είναι σίγουρα από τις πιο πολυαναμενόμενης ταινίες τρόμου της χρονιάς. Ο λόγος για το The Nun του Corin Hardy (The Hallow), το περιβόητο spin-off του The Conjuring 2. Ας δούμε λοιπόν μερικές τελευταίες λεπτομέρειες για το φιλμ μαζί με το εντυπωσιακό πρώτο poster που κυκλοφόρησε πρόσφατα και μπορείτε να δείτε στην παρούσα είδηση!

Κατ’ αρχήν η ημερομηνία κυκλοφορίας στην αμερικάνικη αγορά έχει μετατεθεί από το καλοκαίρι στις αρχές Σεπτεμβρίου (7 του μήνα συγκεκριμένα) επομένως κάπου εκεί κοντά θα το δούμε και στη χώρα μας.

Επίσης μπορούμε πλέον να επιβεβαιώσουμε το βασικό cast που απαρτίζεται από τους Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu και Bonnie Aarons. Όσον αφορά την υπόθεση ξέραμε ότι θα επικεντρώνεται στη δαιμονική καλόγρια από το The Conjuring 2. Ας δούμε όμως πώς την περιγράφει το Entertainment Weekly στο οποίο δημοσιεύτηκε και το αποκλειστικό poster.

Το The Nun ακολουθεί έναν ιερέα με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη μοναχή που στέλνονται από το Βατικανό σ’ ένα αβαείο στη Ρουμανία για να ερευνήσουν μια αυτοκτονία. Εκεί ανακαλύπτουν το ανίερο μυστικό του τάγματος και οι ζωές τους τίθενται σε κίνδυνο καθώς έρχονται αντιμέτωποι μια διαβολική δύναμη υπό τη μορφή της τρομακτικής καλόγριας την ώρα που το αβαείο έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς!

Τυπικό αλλά και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Απομένει να δούμε και κάποιο trailer τώρα που σίγουρα θα δημοσιευτεί τους επόμενους μήνες. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για περισσότερα.

the nun poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ