Νέο θρίλερ με Al Pacino και άλλα δυνατά ονόματα

Από τον καινούριο στο χώρο σκηνοθέτη Johnny Martin έρχεται ένα νέο θρίλερ μυστηρίου με serial killer που αναμένεται να κυκλοφορήσει μάλλον μέσα στο 2017. Ο τίτλος του είναι Hangman και προέρχεται από το ομότιτλο παιδικό παιχνίδι, τη γνωστή μας «κρεμάλα».

Ακολουθεί έναν βραβευμένο αστυνομικό επιθεωρητή (Al Pacino) κι έναν ψυχολόγο εγκληματιών (Karl Urban) οι οποίοι συνεργάζονται για να πιάσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατεί την πόλη χρησιμοποιώντας μια μακάβρια εκδοχή του παιχνιδιού της κρεμάλας. Στην έρευνα μπλέκεται και μια δημοσιογράφος (Brittany Snow) η οποία γίνεται «σκιά» των δύο αστυνομικών.

Πέρα από τους ηθοποιούς που διαβάσατε παραπάνω στο cast συμμετέχουν οι Sarah Shahi, Michael Papajohn, Steve Coulter και Michael Rose. Το σενάριο έχουν γράψει οι Michael Caissie και Charles Huttinger (Speak of the Devil).

Το «Hangman» είναι μια παραγωγή των Patriot Pictures και Cheyenne Enterprises. Για να δούμε τι έχει να μας πει αυτό το υποσχόμενο θρίλερ…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ