Το Sinister 2 βρίσκει σκηνοθέτη

O δημιουργός του θρίλερ/τρόμου «Citadel» (2012) Ciarán Foy, θα βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη του επερχόμενου sequel του επιτυχημένου φιλμ τρόμου «Sinister» (2012). Επίσης οι βασικοί συντελεστές δημιουργίας του πρώτου Sinister, Scott Derrickson και C. Robert Cargill θα συμμετέχουν και στην διαμόρφωση του sequel αναλαμβάνοντας την σύνθεση του σεναρίου. Το «Sinister 2» θα είναι μια παραγωγή της Blumhouse Productions ενώ οι Brian Kavanaugh-Jones, Charles Layton, Xavier Marchand και Patrice Théroux θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με την eOne Entertainment. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο που μας έρχεται.
Θυμίζουμε ότι το πρώτο Sinister με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο του 2012 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία στο box office συγκεντρώνοντας πάνω από 87 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με budget μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ