Trailer Και Poster για το The First Purge

Όπως μας έχουν συνηθίσει οι ταινίες που απαρτίζουν το franchise του The Purge με τις καλοκαιρινές τους κυκλοφορίες, έτσι και η τέταρτη στη σειρά ταινία γνωστή ως The First Purge αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας στις 4 Ιουλίου του 2018.

Η νέα ταινία θα αποτελεί prequel και θα αφηγείται γεγονότα που προηγούνται χρονικά της πρώτης ταινίας The Purge (2013) και οδήγησαν στην παγίωση του αιμοβόρου εθίμου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Gerard McMurray (Burning Sands) και το σενάριο ο δημιουργός των προηγούμενων ταινιών James DeMonaco. Πρωταγωνιστούν οι Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez και Marisa Tomei.

Όπως μπορείτε να δείτε αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer καθώς και το poster που μας βάζουν για τα καλά στο κλίμα της ταινίας και της έναρξης του αιματηρού εθίμου που πραγματεύεται. Τσεκάρετέ τα και πείτε μας τη γνώμη σας.

the first purge

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ