Trailer & poster για το V/H/S Viral

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που γνωστοποιήθηκε η κυκλοφορία του 3ου V/H/S και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το poster (εντυπωσιακό ομολογουμένως) αλλά και το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας μέσω του διαδικτυακού Deadline.

Το «V/H/S Viral» όπως θα ονομάζεται το νέο φιλμ του franchise θα περιέχει πέντε ξεχωριστές ιστορίες γυρισμένες από έξι ελπιδοφόρους κινηματογραφιστές. Αυτές θα αφορούν έναν διαταραγμένο ταχυδακτυλουργό, μια σπιτική μηχανή που ανοίγει «είσοδο» σ’ έναν παράλληλο κόσμο, την εμπλοκή νεαρών σκεϊτμπορντάδων σε μια μεξικάνικη τελετή θανάτου και μια κακόβουλη οργάνωση που αναζητά έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τι θα έχει να μας πει το 3o μέρος του franchise καθώς το διαθέσιμο οπτικό υλικό μάς έχει βάλει από πολύ νωρίς στην πρίζα!

Διαβάστε περισσότερα από την ιστοσελίδα μας για το «V/H/S Viral» εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ