Πρώτο trailer για το The Purge: Election Year

Όπως είχαμε ενημερώσει σε παλαιότερες ειδήσεις, τον Ιούλιο που μας έρχεται θα δει το φως της κυκλοφορίας το τρίτο φιλμ των ταινιών κοινωνικού τρόμου «The Purge» σε σκηνοθεσία και σενάριο του James DeMonaco όπως και οι δύο προηγούμενες ταινίες του franchise. Το φιλμ θα ονομάζεται «The Purge: Election Year».

Το τρίτο φιλμ ακολουθεί τον αξιωματικό της αστυνομίας Leo Barnes (Frank Grillo) που στο «The Purge: Anarchy» είχε πάρει τη γενναία απόφαση να χαρίσει τη ζωή στον άνθρωπο που σκότωσε το γιο του. Πλέον ο αστυνομικός έχει γίνει επικεφαλής της ασφάλειας της γερουσιαστού Charlene Roan η οποία έχει βάλει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές με την υπόσχεση να τερματίσει το βάρβαρο έθιμο της Κάθαρσης. Ωστόσο, μια προδοσία εκ των έσω αναγκάζει τον Barnes και τη Roan να δώσουν έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης στους δρόμους.

Το cast απαρτίζεται από τους Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson, Edwin Hodge και Kyle Secor. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του «The Purge: Election Year» το οποίο αφήνει αρκετές υποσχέσεις για το τρίτο αυτό φιλμ του franchise.

Διαβάστε περισσότερα για το τρίτο The Purge στις παλαιότερες αναρτήσεις μας εδώ:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles