Νεότερα για την επερχόμενη horror σειρά Wolf Creek

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε είχαμε ανακοινώσει την δημιουργία μιας mini σειράς τρόμου από την Αυστραλία η οποία θα μετέφερε στον κόσμο της τηλεόρασης τη μοντέρνα cult horror φιγούρα του Mick Taylor από τις ταινίες Wolf Creek.

Οι πληροφορίες που είχαμε τότε ήταν ακόμα φειδωλές αλλά πολύ πρόσφατα δημοσιεύτηκαν νέες πληροφορίες για την εν λόγω σειρά, σχετικά με το cast και την υπόθεση. Όσον αφορά το επιτελείο των ηθοποιών εκτός από τον John Jarratt που θα ενσαρκώσει ξανά τον μανιακό δολοφόνο Mick Taylor θα συμμετάσχουν επίσης οι Lucy Fry (Vampire Academy), Deborah Mailman (Offspring), Dustin Clare (Strike Back), Miranda Tapsell (Redfern Now), Richard Cawthorne (Catching Milat), Jake Ryan (Wentworth), και Jessica Tovey (Wonderland).

Ο δημιουργός των δύο Wolf Creek Greg McLean θα επιστρέψει για να επιμεληθεί τη σειρά ως παραγωγός, σεναριογράφος αλλά και σκηνοθέτης κάποιων επεισοδίων. Διέρρευσαν όμως και πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της σειράς. Ο serial killer Mick Taylor τρομοκρατεί και σχεδόν εξολοθρεύει μια αμερικάνικη οικογένεια τουριστών στην επαρχιακή Αυστραλία. Όμως η δεκαεννιάχρονη Eve (Lucy Fry) επέζησε της σφαγής και αφού μαζεύει τα κομμάτια της σχεδιάζει την εκδίκησή της απέναντι στον Mick Taylor.

Θυμίζουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια της μίας ώρας και θα κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα του 2016 μέσω VOD από την αυστραλέζικη υπηρεσία Stan. Να σημειωθεί ότι και τα έξι επεισόδια θα διατεθούν όλα μαζί εξαρχής.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει