Πληροφορίες για τη νέα ταινία τρόμου των The Vicious Brothers

Οι δημιουργοί του αμφιλεγόμενου «Grave Encounters» (2011) επιστρέφουν με νέα ταινία τρόμου που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Ο τίτλος της θα είναι «The Visitors». Πρόσφατα γνωστοποιήθηκαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του έργου που θα κινείται μεταξύ τρόμου και επιστημονικής φαντασίας. Το «The Visitors» λοιπόν θα επικεντρώνεται σε μια παρέα κολεγιόπαιδων που μεταβαίνουν σε μια απομονωμένη εξοχική κατοικία με σκοπό την διοργάνωση ενός πάρτι. Ωστόσο, μια απρόσμενη θέαση στον νυχτερινό ουρανό και στη συνέχεια μια μαζική επίθεση από απειλητικά εξωγήινα όντα θα μετατρέψει το πάρτι τους σε εφιάλτη.

Οι Vicious Brothers έχουν επιμεληθεί το σενάριο της ταινίας και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Colin Minihan ο οποίος ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός του «Grave Encounters». Το cast θα αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Freddie Stroma, Brittany Allen, Melanie Papalia και Jesse Moss. Επίσης έχει κυκλοφορήσει και το poster της ταινίας όπως μπορείτε να δείτε.

the visitors

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ