Ο William Brent Bell μιλάει για το prequel του Orphan

Πολλά χρόνια πέρασαν από τότε που το «Orphan» είχε ταράξει τα νερά στον χώρο του μοντέρνου τρόμου το 2009. Παρότι δεν είδε κάποιο sequel από τότε(παραδόξως), η ώρα πλησιάζει για το prequel που θα φέρει τον τίτλο «Orphan: First Kill».

Το φιλμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της προ-παραγωγής. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο William Brent Bell, γνωστός για τις ταινίες τρόμου «Stay Alive», «Wer» και «The Boy». Το σενάριο έχει γράψει ο David Coggeshall. Η Isabelle Fuhrman επιστρέφει στο cast για να παίξει και πάλι τον ρόλο της μοχθηρής Esther. Στο cast θα συναντήσουμε επίσης τους Julia Stiles, Matthew Finlan και Rossif Sutherland.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η περίοδος κυκλοφορίας του «Orphan: First Kill». Γνωρίζουμε όμως κάποια πράγματα για το ύφος του και την πρόοδο των γυρισμάτων σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη σε ξένο podcast. Μεταξύ άλλων ο William Brent Bell ανέφερε τα εξής:

Η ταινία έχει παιδική ποιότητα κατά κάποιο τρόπο, αλλά γίνεται εξαιρετικά βίαιη άλλες φορές. Επειδή είναι (σ.σ. η Esther) μια βίαιη ψυχοπαθής. Η ταινία εξελίσσεται θαυμάσια. Η Esther είναι μια πολύ ρομαντική προσωπικότητα που επιθυμεί αγάπη τόσο πολύ και όταν δεν την λαμβάνει μια διαφορετική πλευρά της εμφανίζεται. Και είναι κτηνώδης. Λοιπόν, η ταινία καταπιάνεται πετυχημένα και με τις δύο πλευρές. Η Esther διαθέτει μια πραγματικά μεγάλη καρδιά αλλά επίσης και μια τρομερή σκοτεινή πλευρά. Είμαστε ακριβώς στα τελικά στάδια να τελειώσουμε την ταινία.

William Brent Bell

Λογικά λοιπόν, αφού τελειώνουν δεν θα περιμένουμε και πάρα πολύ. Σε αυτό το σημείο να πούμε δυο λόγια και για την υπόθεση του prequel. Η Leena Klammer (Esther) το σκάει από μια ψυχιατρική κλινική της Εσθονίας και πηγαίνει στις ΗΠΑ όπου παριστάνει την χαμένη κόρη ενός πλούσιου άνδρα. Όμως η διαμονή της με τη νέα της οικογένεια θα εξελιχθεί σε σύγκρουση με τη μητέρα η οποία θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει την οικογένειά της από τις κακόβουλες διαθέσεις της Esther.

Αυτά λοιπόν μέχρι τώρα για το prequel του «Orphan». Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα νέα όταν προκύψουν.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ