“Είσαι ο Επόμενος” (You’ re Next): στις 5 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα.

Ένα κατά τα φαινόμενα ενδιαφέρον και αγωνιώδες φιλμ τρόμου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 5 Σεπτέμβρη 2013. Το «You’ re Next» όπως είναι ο αγγλικός τίτλος του, περιστρέφεται γύρω από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχεται μια πολυμελής οικογένεια στο σπίτι της από μια μυστηριώδη σπείρα μασκοφόρων μανιακών. Φαίνεται όμως πως μεταξύ των υποψήφιων θυμάτων υπάρχει ένα άτομο που διαθέτει εξαιρετική ικανότητα στο να ανταποδίδει την φονική μανία.

Το «You’re Next» έχει σκηνοθετηθεί από τον ανερχόμενο Αμερικανό σκηνοθέτη Adam Wingard ο οποίος έχει ήδη δείξει το ταλέντο του σε διάφορες ταινίες τρόμου που έχει αναλάβει ή συνέδραμε στην δημιουργία τους όπως τα «Pop Skull» (2007), «A Horrible Way To Die» (2010) και «V/H/S» (2012). Το σενάριο έχει γραφτεί από τον επίσης ταλαντούχο και υποσχόμενο Simon Barrett (Dead Birds, V/H/S κ.α.). Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Sharni Vinson, Nicholas Tucci, Wendy Glenn, AJ Bowen, Joe Swanberg καθώς και ο ίδιος ο σεναριογράφος Simon Barrett.

Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2011 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και στη συνέχεια και σ’ άλλα φεστιβάλ. Μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Είναι λοιπόν δικαιολογημένη η ανυπομονησία μας μέχρι την προβολή της και στην χώρα μας.

UPDATE 31/08/13: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η ταινία θα προβληθεί στις 12/09/13.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
γιαννης
γιαννης
10 χρόνια πριν

στο ηρακλειο ποτε βγαινει;

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ