Horror Movie Reviews

Εδώ θα βρείτε κριτικές ταινιών τρόμου από την συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας και όλους όσους συνεργάζονται με το horrormovies.gr. Ταινίες τρόμου και θρίλερ ποικίλων κατηγοριών και χρονολογιών περιγράφονται, αξιολογούνται και βαθμολογούνται από τους εκάστοτε συντάκτες ενώ παρατίθενται και λεπτομερή στοιχεία της κάθε ταινίας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα και στον αναγνώστη να αξιολογήσει την ταινία καταθέτοντας αν του αρέσει ή όχι. Θυμηθείτε ότι για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να αναζητήσετε κριτικές ταινιών επιλέγοντας αλφαβητική κατάταξη, χρονολογία, βαθμολογία, είδος ή θέμα. Φυσικά είναι στην διάθεσή σας και η λειτουργία της αναζήτησης.


Latest News
 
Περισσότερα
bill skarsgård 2
 
Περισσότερα
ellada annabelle comes home
 
Περισσότερα
chris rock saw reboot

 
Περισσότερα
john carpenter photo
Horror Reviews
Πρόσφατα
 
Περισσότερα
14/06/2019

Ma

Το «ΜΑ» είναι μια ταινία τρόμου που δεν πολυσυναντάμε στους κινηματογράφους σήμερα. Βλέπετε…τα φιλμ μεταφυσικού τρόμου καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος με τις υπόλοιπες horror κατηγορίες να ακολουθούν από αισθητά μεγάλη απόσταση.
 
Περισσότερα
07/06/2019

Near Dark

Άγρια Νύχτα

Σ’ ένα από τα πρώιμα φιλμ της σπουδαίας σκηνοθετικής της καριέρας, η Αμερικανίδα Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) ξεδιπλώνει το ταλέντο της προσφέροντας στο horror κοινό ένα ξεχωριστό φιλμ που καθηλώνει. Αν και αρχικά σχεδίαζε να φτιάξει γουέστερν, η έλλειψη ενδιαφέροντος του κοινού για τα φιλμ γύρω από την Άγρια Δύση σε συνδυασμό με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις ταινίες τρόμου εκείνη την εποχή, παρακίνησαν την ίδια και τον συν-συγγραφέα του σεναρίου Eric Red να [...]
 
Περισσότερα
05/06/2019

Prey

Το Θήραμα

Αλήθεια πόσο τρόμο μπορούν να προκαλέσουν τα λιοντάρια στα πλαίσια μιας ταινίας; Σίγουρα η επιβλητική όψη τους και η φονική δύναμή τους μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό «κακό» σε μια ταινία τρόμου αρκεί να είναι καλογυρισμένη και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια του «Prey», μιας ταινίας που επιδιώκει να δημιουργήσει κλίμα τρόμου και πανικού εκμεταλλευόμενη την πείνα και την αγριότητα των λιονταριών.
 
Περισσότερα
01/06/2019

Killing Words

Στο Γρανάζι του Φόβου

Η Ισπανία πιστή στην παράδοση των ποιοτικών θρίλερ παραδίδει άλλο ένα σπουδαίο φιλμ, με σασπένς, ένταση και άφθονες καυστικές ατάκες. Το «Killing Words» (πρωτότυπος ισπανικός τίτλος: «Palabras Encadenadas») είναι ένα δυναμικό ψυχολογικό θρίλερ αυτοβιογραφικού χαρακτήρα που διεισδύει άφοβα στον ταραγμένο εσωτερικό κόσμο του ψυχοπαθούς δολοφόνου, αποκαλύπτοντας όλες τις μύχιες σκέψεις του, όλα τα διεστραμμένα πάθη του που τον οδήγησαν στην εγκληματική παρεκτροπή.
 
Περισσότερα
29/05/2019

Chasing Sleep

Άγρυπνες Νύχτες

Ένα καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ με τον Jeff Daniels σε ένα απόλυτο one man show. Το «Chasing Sleep» είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός της σεναριακής πολυπλοκότητας (και παραδοξότητας) του David Lynch και της απελπιστικής ατμόσφαιρας του Roman Polanski που ψυχοπλακώνει και ταυτόχρονα διασκεδάζει τους θεατές του μ’ έναν μοναδικό τρόπο.
HORROR HIGHLIGHT
 
τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ
Τα 50 Καλύτερα Ψυχολογικά Θρίλερ