Horror Movie Reviews

Εδώ θα βρείτε κριτικές ταινιών τρόμου από την συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας και όλους όσους συνεργάζονται με το horrormovies.gr. Ταινίες τρόμου και θρίλερ ποικίλων κατηγοριών και χρονολογιών περιγράφονται, αξιολογούνται και βαθμολογούνται από τους εκάστοτε συντάκτες ενώ παρατίθενται και λεπτομερή στοιχεία της κάθε ταινίας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα και στον αναγνώστη να αξιολογήσει την ταινία καταθέτοντας αν του αρέσει ή όχι. Θυμηθείτε ότι για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να αναζητήσετε κριτικές ταινιών επιλέγοντας αλφαβητική κατάταξη, χρονολογία, βαθμολογία, είδος ή θέμα. Φυσικά είναι στην διάθεσή σας και η λειτουργία της αναζήτησης.


Latest News
 
Περισσότερα
elizabeth lail countdown
 
Περισσότερα
διπλή βολή zombieland
 
Περισσότερα
babysitter 2 preview

 
Περισσότερα
shadows tony todd
Horror Reviews
Πρόσφατα
 
Περισσότερα
17/10/2019

Scary Stories to Tell in the Dark

Τρομακτικές ιστορίες στο σκοτάδι

Να που σιγά σιγά οι ανθολογίες τρόμου αρχίζουν να ξανάρχονται στο προσκήνιο. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία ταινιών τρόμου με ιστορία από πολύ παλιά και που μας έχει δώσει πολλά κρυφά διαμαντάκια. Το «Scary Stories to Tell in the Dark» φιλοδοξεί να επαναφέρει το ενδιαφέρον του κοινού σ' αυτό το υποτιμημένο υποείδος τρόμου ποντάροντας μεταξύ άλλων στα ηχηρά ονόματα των συντελεστών.
 
Περισσότερα
23/09/2019

The Forgotten Ones

Διψασμένα Τέρατα

Άλλη μια χαζο-αμερικανιά με την τυπική παρέα νέων που απομονώνεται σ’ έναν έρημο τόπο για να πέσει θύμα αιμοδιψών πλασμάτων, όχι ακριβώς ανθρώπινων εδώ βέβαια (η τυπικούρα όμως παραμένει). Το «The Forgotten Ones» πάσχει από όλα τα κακά που χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους κλισαρισμένα θριλεράκια του χαβαλέ. Τετριμμένες φιγούρες νεαρών πρωταγωνιστών, ψεύτικοι έρωτες, κακή ηθοποιία, σεναριακές κακοτοπιές και αστειότητες, προβλέψιμες εξελίξεις, σπασμωδικές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών καθώς και [...]
 
Περισσότερα
18/09/2019

Ready or Not

Είσαι Έτοιμος;

Όταν η Agatha Christie συναντά το slasher και το gore τότε το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν το Ready or Not. Πρόκειται για μια μικρή έκπληξη που κάνει την εμφάνιση της στα ελληνικά cinema σε μια περίοδο που οι προσδοκίες των horror fans επαφίονται σε άλλες, πιο εμπορικές και πολυδιαφημισμένες ταινίες τρόμου.
 
Περισσότερα
10/09/2019

Grizzly

Grizzly…στα Νύχια του Τρόμου

Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της θρυλικής ταινίας «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» (1975) του Steven Spielberg κυκλοφόρησαν πολλές ταινίες με παρεμφερές περιεχόμενο (τουτέστιν ένα ζώο της στεριάς ή της θάλασσας σκορπίζει τον τρόμο) εκμεταλλευόμενες μια δοκιμασμένη πλέον συνταγή προσδοκώντας την επιτυχία. Μία από αυτές ήταν το Grizzly του 1976. Αν και δεν τα πήγε άσχημα στο εμπορικό σκέλος, κατάφερε να προκαλέσει πολλές αρνητικές κριτικές λόγω των χτυπητών ομοιοτήτων με τα «Σαγόνια του Καρχαρία».
 
Περισσότερα
07/09/2019

Full Eclipse

Ολική Έκλειψη

Θα έλεγα ότι η ταινία αυτή είναι ενδεικτική του άνισου και αμφιλεγόμενου πρώτου μισού των ταλαιπωρημένων 90s. Μια περίοδο που μπορούσε από τη μία να δώσει ορισμένες θαυμάσιες ταινίες τρόμου (π.χ. Misery, Jacob’s Ladder) αλλά και πολλές «της σειράς» φλερτάροντας παρατεταμένα με τη μετριότητα. To «Full Eclipse» χρησιμοποιεί στοιχεία από τρεις κινηματογραφικές σχολές –δράσης, τρόμου και sci-fi- στα πλαίσια της φιλότιμης προσπάθειάς του να ενθουσιάσει το κοινό.
HORROR HIGHLIGHT
 
τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ
Τα 50 Καλύτερα Ψυχολογικά Θρίλερ