Horror Movie Reviews

Εδώ θα βρείτε κριτικές ταινιών τρόμου (horror movie reviews) από την συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας και όλους όσους συνεργάζονται με το horrormovies.gr. Ταινίες τρόμου και θρίλερ ποικίλων κατηγοριών και χρονολογιών περιγράφονται, αξιολογούνται και βαθμολογούνται από τους εκάστοτε συντάκτες ενώ παρατίθενται και λεπτομερή στοιχεία της κάθε ταινίας. Επίσης δίνεται η δυνατότητα και στον αναγνώστη να αξιολογήσει την ταινία καταθέτοντας αν του αρέσει ή όχι. Θυμηθείτε ότι για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να αναζητήσετε κριτικές ταινιών επιλέγοντας αλφαβητική κατάταξη, χρονολογία, βαθμολογία, είδος ή θέμα. Φυσικά είναι στην διάθεσή σας και η λειτουργία της αναζήτησης.


Latest Headlines
 
 
 
 
 
 
 
Latest Reviews
 
 
 
 
 
Horror Reviews
Πρόσφατα
 
Περισσότερα
02/12/2019

Black Belly of the Tarantula

Η Μαύρη Αράχνη

Από τις πολλές ταινίες που επηρεάστηκαν από το θρυλικό giallo «The Bird with the Crystal Plumage» του μετρ του είδους Dario Argento ήταν και το «Black Belly of the Tarantula» του Paolo Cavara. Ένα ιδιόρρυθμο giallo που τα τελευταία χρόνια ανασηκώθηκε από τη λήθη χάρη στο αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον του κόσμου για τη συγκεκριμένη συνομοταξία ταινιών.
 
Περισσότερα
24/11/2019

28 Days Later

28 μέρες μετά

Ταινίες σαν το «28 Days Later» επιβεβαιώνουν την τεράστια επιρροή της τριλογίας των Ζωντανών Νεκρών του μεγάλου George Romero σε μεταγενέστερες ταινίες τρόμου με ζόμπι ή ιούς που μετατρέπουν τους ανθρώπους σε αφιονισμένα αιμοδιψή όντα. Υπεύθυνος για αυτή την «έκπληξη» από την Μεγάλη Βρετανία είναι ο πολύς Dany Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) ο οποίος καταφέρνει να στήσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ταινία που κινείται μεταξύ περιπέτειας και τρόμου, αφήνοντας παράλληλα διάφορα [...]
 
Περισσότερα
23/11/2019

The Cat o’ Nine Tails

Ο γάτος με τις εννιά ουρές

Από τις πρώτες αξιόλογες προσπάθειες του μεγάλου Dario Argento στο χώρο των giallo είναι η παρούσα ταινία με τον παράξενο αυτό τίτλο (ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση παρεμπιπτόντως). Αρχικό θέμα της ταινίας είναι μια μυστηριώδης εισβολή από άγνωστο άτομο σ’ ένα διάσημο επιστημονικό εργαστήριο όπου πραγματοποιούνται πρωτοποριακές γενετικές έρευνες. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν εκλάπη τίποτα εκείνη τη νύχτα από το εργαστήριο!
 
Περισσότερα
17/11/2019

Zombieland: Double Tap

Zombieland: Διπλή Βολή

Στην 10η επέτειο του Zombieland (2009) καταφτάνει το πολυαναμενόμενο sequel “Zombieland: Double Tap” επαναφέροντας τους ηρωικούς χαρακτήρες που αγαπήσαμε...εκεί στο μακρινό πλέον 2009. Κι όμως, μια ολόκληρη δεκαετία πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε από τότε που ο Woody Harrelson και η φασαριόζικη παρέα του χάρισαν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στους λάτρεις του κωμικού τρόμου με ζόμπι σε μια από τις πιο προσεγμένες παραγωγές αυτού του στιλ από την περασμένη δεκαετία.
 
Περισσότερα
16/11/2019

Doctor Sleep

Δόκτωρ Ύπνος

Ο Mike Flanagan μπορεί να θεωρείται αναμφισβήτα πλέον ως ένας από τους σπουδαιότερους horror κινηματογραφιστές στο νεότερο cinema τρόμου με τις περισσότερες δουλειές του να διαθέτουν ποιότητα και να μην αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Ίδια περίπτωση αποτελεί και το Doctor Sleep, ένα φιλμ τρόμου του οποίου ο αρχιτέκτονας σίγουρα φέρει τεράστιες ευθύνες αν αναλογιστούμε το τεράστιο βάρος που κουβαλάει το φιλμ του ως sequel της “Λάμψης”.
Editorial
 
τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερτα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ
Τα 50 Καλύτερα Ψυχολογικά Θρίλερ