Comedown

Το Κτίριο Του Τρόμου

Κατευθείαν στο ψητό! Έχουμε να κάνουμε με άλλη μια ελαττωματική ταινία τρόμου από τη Μεγάλη Βρετανία. Η χώρα που κάποτε έδινε αριστουργήματα και γενικά πολύ καλές ταινίες τρόμου, φαίνεται πως συνήθισε στις μετριότητες και στις αποτυχίες τα τελευταία χρόνια. Το «Comedown» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της προβληματικής εικόνας και μία μόνο παρακολούθηση αρκεί για να πείσει και τον πιο δύσπιστο.

Έχουμε λοιπόν την τυπική νεανική παρέα που εδώ ανήκει στην πιο «αλήτικη», ραπ κουλτούρα. Οι νέοι που ξεστομίζουν τη λέξη f*ck με ρυθμό πολυβόλου εισέρχονται παράνομα στο εγκαταλελειμμένο πανύψηλο κτίριο όπου ζούσαν στην παιδική τους ηλικία για να εγκαταστήσουν ένα πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό. Δυστυχώς για τους εισβολείς στο κτίριο σουλατσάρει μια σκοτεινή φιγούρα με άγριες διαθέσεις. Σύντομα το αίμα ρέει ποτάμι όταν ο μυστηριώδης μανιακός θα ξεκινήσει το αποτρόπαιο έργο του σφάζοντας με ποικίλους τρόπους τα θύματά του.

Το «Comedown» είναι η τρίτη full length ταινία του σκηνοθέτη Menhaj Huda που δεν δημιουργήθηκε αρχικά για την τηλεόραση.

Στην τετριμμένη υπόθεση του «Comedown» προστίθενται οι σχεδόν ερασιτεχνικές ερμηνείες των παντελώς αδιάφορων χαρακτήρων. Ειλικρινά δεν υπάρχει ούτε ένας συμπαθητικός χαρακτήρας με τον οποίο να μπορείς να ταυτιστείς. Καλά που υπάρχουν και κάποιοι βάρβαροι φόνοι που ανεβάζουν την αγωνία και το shock value σε υψηλό επίπεδο. Επίσης εκείνα τα μελαγχολικά πλάνα στο εξωτερικό τμήμα της θεόρατης πολυκατοικίας με φόντο το σούρουπο και μέρος της πόλης δίνουν λίγη αξία στο έργο μαρτυρώντας ότι ο σκηνοθέτης δεν είναι εντελώς προχειράτζας.

Η συνολική εικόνα της ταινίας όμως είναι απογοητευτική, με τις προχειρότητες να διαδέχονται η μια την άλλη τόσο στο σενάριο όσο και στη σκηνοθεσία. Δείτε το «Comedown» μόνο αν είστε ένθερμος φίλος του splatter. Ακόμα και ο τίτλος είναι εντελώς κλισέ ρε παιδί μου. Ακούς εκεί…«Το Κτίριο του Τρόμου». Πιο προβλέψιμο πεθαίνεις…

comedown still
comedown uk
comedown slasher
comedown horror
comedown cast
comedown thriller
comedown poster
comedown review
comedown photo
ΘΕΤΙΚΑΑΡΝΗΤΙΚΑ
Πλούσιο αιματοκύλισα με ορισμένους πολύ σκληρούς φόνους, μερικές εντυπωσιακές λήψεις του ψηλού κτιρίου στο κοκκινωπό φως του σούρουπου.Πολλές μέτριες ή και κάτω του μετρίου ερμηνείες, αδιάφοροι χαρακτήρες, εμφάνιση γνωστών κλισέ, προχειροφτιαγμένη δράση και αναληθοφανείς σκηνές συγκρούσεων, κακό φινάλε.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ (SPOILERS) 1) Ένας φρικιαστικός φόνος όπου ο λαιμός του θύματος διαπερνάται από μαχαίρι από την πίσω πλευρά.
2) Η σαδιστική δολοφονία ενός φουκαρά με όπλο…πιστόλι καρφιών!
3) Μια ελεύθερη πτώση πάνω σε…σωλήνα!

Horrormovies.gr
Προχειροφτιαγμένο slasherάκι με πολλά μειονεκτήματα. Προτείνεται μόνο στους λάτρεις του gore.
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή