Devil Seed

Ο Σπόρος Του Διαβόλου

«Devil Seed» και χάσιμο χρόνου είναι έννοιες ταυτόσημες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούσαν να κάνουν οι δημιουργοί αυτού του απαράδεκτου φιλμ. Rip-off του θρυλικού «Εξορκιστή» με γερές δόσεις αμερικάνικης teen υποκουλτούρας; Σ’ αυτό το συνονθύλευμα κλισαρισμένων τεχνικών τρόμου και ξύλινης ηθοποιίας δύσκολα μπορούμε να εντοπίσουμε κάτι θετικό.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια «δαιμονίζεται» από το πουθενά μέσα σ’ ένα δωμάτιο μιας αντιπαθητικής μέντιουμ κυράτσας και στη συνέχεια αναλώνεται σ’ ένα ψευτο-horror ξέσπασμα που κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά και αηδίας όπως στις σκηνές που ουρεί στο πάτωμα γευόμενη λίγο αργότερα το θεσπέσιο έργο της. Σκέτο σίχαμα! Το αγόρι της την απατάει (διόλου παράξενο) με μια φίλη και συγκάτοικό της. Ε, αφού η «δαιμονισμένη» τον είχε στην αναμονή για δύο χρόνια, είναι απόλυτα κατανοητή η επιλογή του φουκαρά που κάπου έπρεπε να ικανοποιήσει τις αντρικές ορμές του.

devil seed movie

Στη Μεγάλη Βρετανία κυκλοφορεί με τον επίσης κλισαρισμένο τίτλο «The Devil In Me». Σιγά καλέ, μας κατατρομάξατε!

Έχουμε τίποτε άλλο αξιοσημείωτο; Εχμ…έναν αδιάφορο καθηγητή που το παίζει συμπονετικός κι έναν γιαλαντζί παπά που ξαφνικά προσπαθεί να παραστήσει τον ήρωα δοκιμάζοντας το ιερό σπορ του εξορκισμού. Σίγουρα θα έβαζε τα γέλια ο Max von Sydow αν τον έβλεπε! Μέσα σ’ όλο το χάλι πρέπει να υποφέρουμε και τον εκνευριστικά αργό ρυθμό, παρακαλώντας για το φινάλε που όμως αργεί να έρθει παρά την 90λεπτη διάρκειά του. Το πολυπόθητο τέλος είναι για γέλια και για κλάματα, μένοντας πιστό στα ερασιτεχνικά standards του υπόλοιπου φιλμ.

Μη σας παραμυθιάζει ο πιασάρικος και περίτεχνα μαρκετίστικος τίτλος. Άντε να ξεχωρίσουμε ένα αιματηρό φάγωμα λαιμού προς το τέλος και κανά δυο ακόμα σκηνές με το ζόρι. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ξαναζεσταμένο φαγητό, αλλά τόσο κακόγευστο που σου προκαλεί αναγούλα.

Δεν αξίζει να σπαταλήσουμε περισσότερο χρόνο για αυτό το ανιαρό και τρισάθλιο φιλμ. Μακριά από εμάς!

devil seed still
devil seed horror
devil seed
ΘΕΤΙΚΑΑΡΝΗΤΙΚΑ
Απελπιστικά λίγα θετικά σημεία συναντάμε εδώ. Λίγες τρομακτικές σκηνές και ελάχιστες σκηνές σκληρής βίας μπορούν μονάχα να ικανοποιήσουν το horror κοινό.Όλη σχεδόν η ταινία είναι προκλητικά κακή και γεμάτη ερασιτεχνισμούς. Συν τοις άλλοις κουράζει άσχημα με τον νωχελικό ρυθμό της.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ (SPOILERS) 1) Το gory φάγωμα λαιμού που αναφέραμε.

Horrormovies.gr
Ένα απέραντο χάλι που γελοιοποιεί το τρομακτικό για πολύ κόσμο θέμα του εξορκισμού/δαιμονισμού. Μείνετε μακριά καλύτερα!
Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή

Ash vs Evil Dead – Season 2 Review

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review