Όταν αποφασίζει κάποιος να φτιάξει μια πραγματικά καλή ταινία, δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας. Εξαιρετική ταινία από την Νέα Ζηλανδία. Συνδυάζει κωμωδία, τρόμο, αγωνία και μυστήριο. Εξαιρετικά δομημένο σενάριο, πολλές κωμικές στιγμές που δεν καταντούν γελοίες, κατάλληλες δόσεις τρόμου και μυστήριο καθ’ όλη την διάρκεια της ταινίας. Υπάρχουν πολλές ανατροπές στο σενάριο κάτι το οποίο το βοηθά ώστε να μην κάνει κοιλιά και να μην πέσει στην παγίδα των κλισέ.

Το Fangoria το βαθμολόγησε με 3 από 4 κρανία.

Είχα χρόνια να δω μια τόσο έξυπνα σκηνοθετημένη ταινία, με γρήγορη εξέλιξη, απίστευτους χαρακτήρες και ατμόσφαιρα που σε παρασύρει. Όλοι οι ηθοποιοί πραγματικά είναι εκπληκτικοί αλλά εκείνη που, κατά την γνώμη μου, κλέβει την παράσταση, είναι η αφελής μητέρα. Η διάρκεια της ταινίας δεν κουράζει και δεν υπάρχουν κενά στην πλοκή.

housebound 2014 review
housebound 2014 horror
housebound 2014 film
housebound 2014 supernatural
housebound 2014
housebound 2014 poster
ΘΕΤΙΚΑΑΡΝΗΤΙΚΑ
Οι ανατροπές στην ταινία, το σενάριο.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ (SPOILERS) 1) Η σκηνή της πρωταγωνίστριας στο υπόγειο.
2) Το παιδικό αρκουδάκι.
3) Η προτελευταία σκηνή.

Ελευθερία Κούση
Εξαιρετική ταινία που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Δείτε την οπωσδήποτε. Προσωπικά την συγκαταλέγω στις καλύτερες της χρονιάς.
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Τελευταία άρθρα

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review

Δημοφιλή