Είναι μια ιδιαίτερη ταινία που σου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Έχει κάποια κενά στην πλοκή και το πρώτο μισό σχεδόν της κυλάει αργά και χωρίς ουσιαστικά να μας αποκαλύπτει και να μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Το δεύτερο μισό της ταινίας «Starry Eyes» είναι ιδιαίτερα δυνατό και έχει αρκετές σκηνές που σοκάρουν και αηδιάζουν θα έλεγα. Κατάφερε να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και να με κρατήσει μέχρι το τέλος της. Βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να παλεύει με την ηθική και τις επιθυμίες της και να γίνεται έρμαιο αυτών.

Στην πρεμιέρα που έγινε στην Νέα Υόρκη, ένας θεατής λιποθύμησε. Αναγκαστικά σταμάτησαν την ταινία και άναψαν τα φώτα της αίθουσας για να συνοδεύσουν έξω το θεατή και έπειτα την γύρισαν πίσω κατά 2 λεπτά και συνεχίστηκε η προβολή κανονικά.

Η Alex Essoe στο ρόλο της Σάρα είναι εκπληκτική. Αποδίδει άψογα τον ρόλο της διαταραγμένης, άπληστης και φιλόδοξης νέας στάρλετ που θα έκανε τα πάντα για να πετύχει το σκοπό της. Να σημειώσω, πως η σκηνή όπου η πρωταγωνίστρια κάνει εμετό στην μπανιέρα είναι όντως πραγματική και δεν χρησιμοποιήθηκαν εφέ. Θα καταλάβετε τι εννοώ όταν το δείτε. Άλλη μια εξαιρετική ερμηνεία είναι αυτή του Louis Deszeran στο ρόλο του παραγωγού. Μπορεί να είναι μικρός ο ρόλος του αλλά είναι απολαυστικός.

Εξαιρετικό μακιγιάζ, καλό σενάριο και σκηνοθεσία, πολλές δυνατές στιγμές τρόμου αν και κάποιες από αυτές θα σας «γυρίσουν» το στομάχι. Η ταινία «Starry Eyes» έχει στοιχεία splatter, οπότε οι φαν του είδους μην την παραλείψετε.

sexy girls
starry eyes girl
starry eyes gross
ritual
starry eyes still
starry eyes film
starry eyes official poster
blu ray
starry eyes 2014
starry eyes
ΘΕΤΙΚΑΑΡΝΗΤΙΚΑ
Οι ερμηνείες της Essoe και του Deszeran, το εξαιρετικό μακιγιάζ.Το πρώτο μισό της ταινίας κυλάει λιγάκι αργά.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ (SPOILERS) 1) Ο κάθε φόνος.
2) H μεταμόρφωση της Σάρα.

Ελευθερία Κούση
Ιδιαίτερη ταινία που ούτε σε εκπλήσσει ούτε όμως σε κάνει να βαρεθείς. Όχι από τις καλύτερες της χρονιάς αλλά πιστεύω πως δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Τελευταία άρθρα
Δημοφιλή

Ash vs Evil Dead – Season 2 Review

Army of the Dead Review

The Strain – Season 3 Review