Έρχεται η 2η σεζόν του Helix στο Syfy

Η ενδιαφέρουσα σειρά θρίλερ/επιστημονικής φαντασίας του Syfy που μαγνήτισε το κοινό μέσα στο 2014, ετοιμάζεται να βάλει πλώρη για τον δεύτερο κύκλο της σε λίγες μέρες. Συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαρίου 2015 το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Helix θα προβληθεί από το αμερικάνικο δίκτυο Syfy ξεκινώντας μια νέα αλληλουχία συνταρακτικών γεγονότων (κατά τα φαινόμενα τουλάχιστον).

Για τον δεύτερο κύκλο αξίζει να σημειωθεί η αλλαγή περιβάλλοντος όπου θα λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα. Ενώ δηλαδή στον πρώτο κύκλο η δράση εκτυλισσόταν στην επιστημονική βάση της Ανταρκτικής, τώρα ένα μεγάλο μέρος τους θα διαδραματίζεται σ’ ένα απομονωμένο νησί με πλούσια βλάστηση. Εκεί δραστηριοποιείται μια επιστημονική/θρησκευτική σέχτα με κακόβουλα σχέδια. Μ’ αυτήν την σέχτα συγκρούονται οι πρωταγωνιστές επιστήμονες του πρώτου κύκλου.

Πολλά μέλη του cast του πρώτου κύκλου θα επανεμφανιστούν και στον δεύτερο. Μια σημαντική προσθήκη είναι αυτή του Steven Weber (Wing, Leaving Las Vegas) ο οποίος θα υποδυθεί τον ηγέτη της θρησκευτικής κοινότητας. Αυτή η σημαντική αλλαγή παραστάσεων φαίνεται εκ πρώτης όψεως ενδιαφέρουσα αλλά και απαραίτητη καθώς θα δώσει νέα πνοή στη σειρά. Τα επεισόδια θα είναι ξανά 13 με διάρκεια περίπου 40 λεπτά.

Παρακάτω μπορείτε να τσεκάρετε το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου καθώς και ένα πιο εκτεταμένο βίντεο για να πάρετε μια εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αν επιθυμείτε να διαβάσετε την κριτική της ιστοσελίδας μας για τον πρώτο κύκλο του Helix κλικάρετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ