Αφίσα και trailer από την ανατριχιαστική ιστορία της Jessabelle

Από τον παραγωγό του Paranormal Activity, The Purge και Insidious, μας έρχεται και το Jessabelle. Μια ανατριχιαστική ιστορία από την Lionsgate, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς! Από το trailer και μόνο αυτή η υπόσχεση φαίνεται να πραγματοποιείται. Βέβαια, από ότι είδα, το Jessabelle, θυμίζει κάτι και από άλλες ταινίες τρόμου. Ας ελπίσουμε πως θα είναι δοσμένο με σωστό τρόπο και ότι δεν θα είναι άλλη μια κόπια επιτυχημένων συνταγών. Το Jessabelle θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2014 στην Αμερική. Για την Ελλάδα, η ημερομηνία είναι άγνωστη ακόμη.
Σκηνοθέτης είναι ο Kevin Greutert, το σενάριο από τον Robert Ben Garant.
Πρωταγωνιστούν οι: Sarah Snook, Mark Webber, David Andrews, Joelle Carter, Ana de la Reguera, Larisa Oleynik, Chris Ellis, Fran Bennett, Amber Stevens.

Η ιστορία της Jessabelle είναι η εξής: Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα η Jessabelle επιστρέφει στο πατρικό της, στην Lousiana, για να αναρρώσει. Εκεί, σύντομα θα διαπιστώσει πως την περιμένει μια σκοτεινή οντότητα η οποία περίμενε την επιστροφή της για πολύ καιρό και όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει να της ξεφύγει.

jessabelle 1
jessabelle 2

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Ελευθερία Κούση
Ελευθερία Κούση
Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο σε όλα του τα είδη. Αλλά οι horror ταινίες είναι οι αγαπημένες μου. Τίποτα δεν συγκρίνεται με μια καλή ταινία τρόμου. Θεωρώ λοιπόν καθήκον μου να ενημερώσω εσάς τους horror fans για τις κλασσικές και όχι μόνο ταινίες τρόμου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
Τελευταία άρθρα
 


Μπορεί να σας αρέσει