Το «American Psycho» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Τελικά δεν είναι της μόδας μόνο τα remake αλλά και οι τηλεοπτικές σειρές.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του σύγχρονου cult θρίλερ «American Psycho» να περάσει στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FX.

Η επιβλητική φυσιογνωμία του επιχειρηματία και serial killer Patrick Bateman πρωταγωνιστεί στη σύγχρονη εποχή έχοντας φτάσει τα 50 έτη πλέον. Ο Bateman όμως δεν πτοείται αλλά εκπαιδεύει έναν προστατευόμενό του για τη συνέχιση του αιματηρού έργου του. Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Stefan Jaworski και την παραγωγή η Lionsgate μαζί με το FX. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Allison Shearmu, Stefan Jaworski και Ed Pressman.

Θυμίζουμε ότι η cult μορφή του Patrick Bateman δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Bret Easton Ellis, κυρίως για το μυθιστόρημά του «American Psycho» (1991) ενώ η επιτυχημένη ομότιτλη ταινία εμφανίστηκε το 2000 με τον Christian Bale να παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του εν λόγω serial killer.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει