Το «American Psycho» γίνεται τηλεοπτική σειρά

Τελικά δεν είναι της μόδας μόνο τα remake αλλά και οι τηλεοπτικές σειρές.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του σύγχρονου cult θρίλερ «American Psycho» να περάσει στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FX.

Η επιβλητική φυσιογνωμία του επιχειρηματία και serial killer Patrick Bateman πρωταγωνιστεί στη σύγχρονη εποχή έχοντας φτάσει τα 50 έτη πλέον. Ο Bateman όμως δεν πτοείται αλλά εκπαιδεύει έναν προστατευόμενό του για τη συνέχιση του αιματηρού έργου του. Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Stefan Jaworski και την παραγωγή η Lionsgate μαζί με το FX. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Allison Shearmu, Stefan Jaworski και Ed Pressman.

Θυμίζουμε ότι η cult μορφή του Patrick Bateman δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Bret Easton Ellis, κυρίως για το μυθιστόρημά του «American Psycho» (1991) ενώ η επιτυχημένη ομότιτλη ταινία εμφανίστηκε το 2000 με τον Christian Bale να παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του εν λόγω serial killer.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles