Amityville: The Awakening – Έρχεται από το 2017

Από αναβολή σε αναβολή οδεύει τελικά το 14o (!) φιλμ του Amityville franchise. Το «Amityville: The Awakening» όπως είναι ο πλήρης τίτλος του επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015 αλλά αργότερα μετατέθηκε για τις 15 Απριλίου του 2016. Στη συνέχεια η ημερομηνία πήγε πίσω μισό μήνα, δηλαδή στις 1 Απριλίου του 2016 αλλά πρόσφατα εκτινάχτηκε στο όχι και τόσο κοντινό μέλλον, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου του 2017!

Ο λόγος για τη νέα αναβολή είναι σύμφωνα με τους υπεύθυνους παραγωγής και διανομής της ταινίας είναι ότι στο κοινό αρέσει να «τρομάζει» περισσότερο στις αρχές του έτους το οποίο μεταφράζεται σε υψηλές εισπράξεις όπως έχει γίνει και με άλλα επιτυχημένα φιλμ τρόμου που βγήκαν στις αίθουσες μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες του έτους κυκλοφορίας τους (The Unborn, The Devil Inside, Paranormal Activity: The Marked Ones, The Woman In Black 2: Angel of Death κ.α.).

Το «Amityville The Awakening» περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια, συγκεκριμένα μια μάνα και τρία παιδιά, που μετακομίζουν στο περιβόητο σπίτι στο Amityville αγνοώντας το αιματηρό παρελθόν του σπιτιού. Μέχρι τουλάχιστον να αρχίσουν να εκδηλώνονται τα πρώτα αλλόκοτα και τρομακτικά φαινόμενα…

Πρωταγωνιστούν οι Bella Thorne, Jennifer Jason Leigh, Cameron Monaghan, Thomas Mann, Taylor Spreitler, Mckenna Grace και Kurtwood Smith. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Franck Khalfoun (P2, Maniac). Πάρτε και μια γεύση από το επίσημο trailer που παραθέτουμε και κάντε υπομονή μέχρι τις αρχές του 2017 όσοι ενδιαφέρεστε για ένα ακόμα φιλμ της Amityville μυθολογίας…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles