Animal: νέο φιλμ τρόμου με φονικό ζώο

Μια νέα ταινία τρόμου με θέμα τα φονικά ζώα κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ και τιτλοφορείται απλώς «Animal». Η υπόθεση επικεντρώνεται στην τυπική πλέον παρέα νέων που πάνε εκδρομή στο μακρινό δάσος κι εκεί βρίσκονται κυνηγημένοι από έναν αιμοβόρο εχθρό. Στο «Animal» βέβαια ο κακός δεν είναι κάποιος μανιακός δολοφόνος αλλά ένα εξαιρετικά άγριο ζώο με ασαφή ταυτότητα.

To Animal είναι μια παραγωγή της Chiller Films σε συνεργασία με τις Synthetic Cinema International και Flower Films Production. Η σκηνοθεσία είναι του Brett Simmons ο οποίος μας έχει δώσει το ενδιαφέρον φιλμ μεταφυσικού τρόμου «Husk» (Ματωμένη Σοδειά). Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Thommy Hutson και Catherine Trillo. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Keke Palmer, Amaury Nolasco, Parker Young, Joey Lauren Adams, Elizabeth Gillies, Paul Iacono, Thorsten Kaye και Jeremy Sumpter.

Το «Animal» εκτός από την περιορισμένη κυκλοφορία του στις ΗΠΑ είναι διαθέσιμο και σε ψηφιακό download. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ταινία μέσα από το ολοκαίνουριο trailer και το εντυπωσιακό poster που σας παρουσιάζουμε.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ