Νέα Ανθολογία Τρόμου με την horror ντίβα Lynn Lowry

Με τον τυπικό για σπονδυλωτή ταινία τρόμου τίτλο «Terror Tales» καταφτάνει το καλοκαίρι του 2016 η νέα δουλειά του πρωτάρη κινηματογραφιστή Jimmy Lee Combs όπου θα πρωταγωνιστήσει και μια σπουδαία ηθοποιός με πλούσια καριέρα στον horror κινηματογράφο.

Στο «Terror Tales» οι φίλοι του τρόμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για μία ακόμα φορά την Lynn Lowry (The Crazies, Shivers, Cat People, The Theatre Bizarre) να υποδύεται μια μητέρα που έρχεται σε επαφή με έναν δαίμονα ο οποίος της αποκαλύπτει την φρικτή αλήθεια πίσω από την αυτοκτονία του γιου της. Η ιστορία αυτή ονομάζεται «Proxy».

Θα ακολουθούν άλλες δύο ιστορίες. Στη μια ένας serial killer τρομοκρατεί ένα video club το οποίο είχε τρομοκρατήσει και στο παρελθόν. Στην άλλη μια διαβολική θεότητα καταλαμβάνει τις ψυχές διάφορων ανθρώπων δημιουργώντας επιδημία «δαιμονισμών».

Η ιστορία-κορμός θα εκτυλίσσεται στο φορτηγό ενός μανιακού που αφηγείται τις ιστορίες σ’ έναν απαχθέντα άντρα του οποίου η οικογένεια έχει φυλακιστεί από το μανιακό στο πίσω μέρος του οχήματος. Το video club της δεύτερης ιστορίας φαίνεται πως θα είναι ο τόπος όπου θα συνδέονται οι τρεις ιστορίες.

Στο φιλμ θα συμμετέχουν επίσης οι Matt Block, Josh Outzen, R.G. Wagner, Karren Thomas, Health C. Heine, Spencer Kane και πολλοί άλλοι. Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Jimmy Lee Combs.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο βίντεο από το «Terror Tales» παρά μόνο μερικές φωτογραφίες από σκηνές και τα γυρίσματα. Τσεκάρετε το υλικό παρακάτω.

terror tales
TERROR TALES 3
TERROR TALES 2

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ