Badoet: διαβολικός κλόουν από την Ινδονησία προκαλεί ανατριχίλες

Όσοι έχετε φοβία για τους κλόουν τότε καλύτερα να μην αναζητήσετε αυτή την ταινία που θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο. Πρόκειται για το «Badoet» ένα φιλμ τρόμου που έρχεται από τη μακρινή Ινδονησία, μια χώρα που τα τελευταία χρόνια καταβάλει φιλότιμη προσπάθεια στον τομέα του horror κινηματογράφου με μερικές πραγματικά αξιόλογες παραγωγές (Macabre, Belenggu κ.α.).

Κεντρική φιγούρα της ταινίας είναι μια τρομακτική οντότητα που υπό τη μορφή κλόουν σκορπά τον τρόμο και τον θάνατο. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: μετά τον φόνο τριών παιδιών μια ομάδα φοιτητών πραγματοποιεί έρευνα για το τραγικό συμβάν. Δυστυχώς για τους φοιτητές η έρευνά τους καταλήγει στον διαβολικό κλόουν που δεν διστάζει να πάρει ζωές προκειμένου να πετύχει των απώτατο σκοπό του – την κατάκτηση της αθανασίας!

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το φιλμ τότε τσεκάρετε το πρώτο teaser trailer που παραθέτουμε στην παρούσα είδηση. Μπορεί να μην περιέχει ούτε ίχνος διαλόγου, αλλά οι ανατριχιαστικές του εικόνες σε συνδυασμό με τα ψαρωτικά, απόκοσμα μουσικά θέματα αρκούν για να πλάσουν κλίμα τρόμου.

Τη σκηνοθεσία του «Badoet» υπογράφει ο Awi Suryadi ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Daniel Topan ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός αλλά και ηθοποιός στο φιλμ. Άλλοι συμμετέχοντες είναι οι Christoffer Nelwan, Aurélie Moeremans, Ratu Felisha, Marcel Chandrawinata, Ronny Paulus Tjandra και Tiara Westlake. Το «Badoet» θα κυκλοφορήσει στη χώρα του την Ινδονησία τον ερχόμενο Οκτώβρη αλλά ενδέχεται σύντομα να ανακοινωθούν ημερομηνίες και για άλλες χώρες. Οπότε αναμένουμε…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles