Απεβίωσε η θρυλική μητέρα του Jason Voorhees

Δυστυχώς, η βδομάδα ξεκινάει με μια δυσάρεστη είδηση. Η Αμερικανίδα ηθοποιός Betsy Palmer που οι φίλοι του τρόμου γνώρισαν ως την τρομακτική μητέρα του κλασικού horror κακού Jason Voorhees από το franchise Friday the 13th (Παρασκευή και 13), άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή που μας πέρασε στις 29 Μαΐου, σε ηλικία 88 ετών, σε ίδρυμα του Connecticut όπου νοσηλευόταν.

Η Palmer ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στα μέσα της δεκαετίας του ’50 και συμμετείχε συνολικά σε 60 παραγωγές για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Βέβαια οι περισσότεροι φίλοι του τρόμου θα την θυμούνται για τον ρόλο της Pamela Voorhees, στην πρώτη (και λίγο στη δεύτερη) θρυλική slasher ταινία «Παρασκευή και 13» του 1980 όπου ενσάρκωσε την ανατριχιαστική μητέρα του μετέπειτα μασκοφόρου φονιά Jason Voorhees.

Η ίδια πάντως αρχικά δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον ρόλο της ως μητέρα του Jason και ομολόγησε ότι τον ανέλαβε καθαρά για να μπορέσει να πάρει καινούριο αυτοκίνητο. Θεωρούσε μάλιστα εντελώς απαίσιο το «Παρασκευή και 13». Με τον καιρό όμως άρχισε να εκτιμά περισσότερο το ρόλο της βλέποντας και την συμπάθεια του horror κοινού για αυτόν.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους της.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να θυμηθείτε μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές με την Betsy Palmer στο «Παρασκευή και 13».

youtube.com

Πηγή: bloody-disgusting.com

Horrormovies.grhttps://horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Τελευταία άρθρα

Red to Kill (Yeuk saat) Review

The Old Ways Review

The Fear Street Trilogy Review

Δημοφιλή

The Old Ways Review

Howl

The Fear Street Trilogy Review