Τελικές πληροφορίες για το remake του The Craft

Στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί στο remake της cult ταινίας τρόμου των 90s γνωστής ως The Craft. Από τότε έχουν προκύψει επιβεβαιωμένες εξελίξεις και η ταινία ετοιμάζεται να δει το φως της κυκλοφορίας στα τέλη Οκτώβρη του τρέχοντος έτους.

Το The Craft είναι μια παραγωγή των Sony, Blumhouse και Red Wagon. Επικεντρώνεται σε μια παρέα μαθητριών που ασχολούνται με μαγεία και βλάπτουν όσους τις ενοχλούν. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η Zoe Lister-Jones (Band Aid, Breaking Upwards).

Οι Jason Blum και Douglas Wick έχουν αναλάβει την παραγωγή μαζί με την Lucy Fisher Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του original φιλμ Andrew Fleming θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στο όλο project.

Πρωταγωνιστούν οι Cailee Spaeny, Gideon Adlon, Lovie Simone, Zoey Luna, David Duchovny, Michelle Monaghan, Donald MacLean Jr., Nicholas Galitzine και Julian Grey. Στις 27 Οκτώβρη 2020 λοιπόν θα βγει το φιλμ σε VOD και όχι στον κινηματογράφο to 2021 όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Αλήθεια, θα σας ενδιέφερε ένα remake του The Craft ή το θεωρείτε αχρείαστο στην εποχή μας;

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Sick (Η Άρρωστη) Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ