Ο Bruce Campbell ετοιμάζει το Bruce vs Frankenstein

Μπορεί ο Bruce Campbell να βρέθηκε εκτός των οθονών μας μετά την διακοπή της comedy horror σειράς του Starz «Ash VS Evil Dead» ωστόσο, έχει ακόμα αρκετά πράγματα να μας προσφέρει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Diabolique Magazine δήλωσε ότι είναι ακόμα ενεργά τα σχέδιά του για ένα μελλοντικό φιλμ τρόμου που θα τιτλοφορείται Bruce VS Frankenstein. Το φιλμ θα είναι sequel της κωμωδίας τρόμου του 2007 του Bruce Campbell, γνωστής ως My Name is Bruce. Μάλιστα ο Campbell προέβη και σε μια πρώιμη περιγραφή του sequel χαρακτηρίζοντάς το ως το «The Expendables» της horror σκηνής!

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία από τη συνέντευξη είναι ότι πριν την δημιουργία του φιλμ ο Bruce Campbell και ο στενός του συνεργάτης Mike Richardson θα κυκλοφορήσουν ένα βιβλίο-κόμικ με την ιστορία του Bruce VS Frankenstein ώστε να γίνει καλύτερα γνωστή η ιδέα στην κινηματογραφική βιομηχανία και κατόπιν θα μεταφέρουν το σενάριο σε φιλμ.

Ας ελπίσουμε να μην αργήσει η ταινία και να ξαναδούμε σύντομα τον αγαπημένο μας Bruce Campbell σε αιματηρή horror δράση! Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε φυσικά!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles