Ο Bruce Campbell αποκαλύπτει την πλοκή του νέου Evil Dead

Κι ενώ η στιγμή έλευσης του νέου φιλμ στο σύμπαν του The Evil Dead πλησιάζει, ο πρωταγωνιστής του franchise Bruce Campbell σε πρόσφατη συνέντευξή του στο blairwitch.de εμφανίστηκε εξαιρετικά ανυπόμονος αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της πλοκής. Μάλιστα λέγεται ότι παραήταν πολλά αυτά που είπε τα οποία αποτελούν spoilers κατά κάποιο τρόπο.

Συνεπώς αν δεν επιθυμείτε να μάθετε πολλά για το «Evil Dead: Rise» μην διαβάσετε τα παρακάτω. Είπε μεταξύ άλλων ο Bruce Campbell:

«Αφορά μια ανύπαντρη μητέρα που αντιμετωπίζει αυτό το βιβλίο (σ.σ. εννοεί το Necronomicon). Αυτές τις μέρες όλα αφορούν περισσότερο το βιβλίο. Το βιβλίο περνάει από χέρι σε χέρι, οι άνθρωποι προσπαθούν να το ξεφορτωθούν, προσπαθούν να το θάψουν ή να το κάψουν αλλά δεν το καταφέρνουν».

Πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Αυτή η οικογένεια δεν θα είναι η ίδια στο τέλος της ταινίας. Θα έχει κατακρεουργηθεί και καταστραφεί ολόκληρη. Οι άνθρωποι αυτοί θα δαιμονισθούν. Αδερφοί, αδερφές, γιοι, κόρες, ξέρετε τώρα. Κατά συνέπεια πρόκειται πραγματικά για οικογενειακή υπόθεση. Όλοι σχετίζονται σε αυτήν. Νομίζω ότι το κάνει πιο σκληρό να δαιμονίζονται και να σκοτώνονται τα αδέρφια. Επειδή στο αρχικό ‘Evil Dead,’ υπήρχε μόνο ένα combo αδερφού/αδερφής, του Ash και της αδερφής του Sheryl. Οι υπόλοιποι ήταν απλά φίλοι. Τώρα όλοι σχετίζονται στο σπιτικό. Είναι περισσότερο έντονο».

Αυτά τα ουκ ολίγα αποκάλυψε ο πολυλογάς Bruce Campbell για το νέο φιλμ. Θυμίζουμε το «Evil Dead: Rise» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από το 2022.

👍 Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
14,164ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,283ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,107ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
564ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,980ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Trending
Μπορεί να σας αρέσει